Pannacotta med choklad

2dl vispgrädde
2msk socker
100g mjölkchoklad
1 gelatinblad

Gör så här:
Blötlägg gelatinbladet i en skål med vatten i fem min
Koka under tiden upp grädde och socker
Ta upp gelatinbladet och krama ur vattnet, lägg sedan ner det i den varma grädden så att bladet smälter
Hacka chokladen och lägg i en bunke, häll sedan över den varma gräddblandningen
Rör om väl och sedan häll upp det i fyra koppar eller glas
Ställ kallt i kylen i ca tre timmar eller över natten så att den hinner stelna. Servera med färsk frukt ex hallon.







Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, supergott! :)

2011-08-19 @ 11:22:52
URL: http://cielrose.blogg.se/
Postat av: Louise

Men jag ville ha glasögon. Drygt med synundersökning bara :P

Mm... det där såg gott ut! :)

2011-08-20 @ 17:23:50
URL: http://dancinginmydreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0