Valborg

Valborg är lika med fest! All dricka är handlat och om en stund ska jag börja byta om och sminka mig, de roligaste typ eftersom jag inte använder något smink i vardagen förutom lite maskara ibland. Snart kommer Basse hem och då ska vi dra och handla till grillningen, problemet är bara att de kommer regna snart igen så vi får stå under paraply och grilla. Anton och Malin kommer också och det ska bli jätte kul, för länge sen man träffade de nu. Efter middagen bär det av mot Camilla och the party party, hoppas att det kommer bli en lyckad kväll!
gårdagen måste jag berätta om för då var mamma, Annso och jag på tjejkväll på bryggaren i stan och det var bh skola, smink visningar och modevisning m.m. Väldigt kul och alla fick ett smycke gratis så de ska ja ha ikväll. Jag vann också från ourflame en body scrub och shampo. Skulle gärna göra om den kvällen igen :)

Hej igen

tänkte ta mig tiden och slänga in ett litet inlägg. Om vi börjar snacka om min mobil som nu är köpt så är jag sjukt nöjd men visst att de är lite svårt att fatta allt i början eftersom den här är LG och nästan alla mina andra har varit telenor mobiler. Blå,  snygg och med tangentbord och allt är bara kul med nytt så ja kanske måste läsa lite om den. jag tänkte dela med mig av ett smart tips här igen och det är att istället för att skära bröd så att biten blir ful och viker sig så kan man doppa kniven i varmt vatten innan du skär bröd så blir skivorna hela, fina och tunna. Så prova det om ni som mig har problem med att skära bröd från limpan. Idag är det en väldigt slapp dag i skolan nämligen sovmorgon, idrott och sedan gå hem igen, så skönt att ha såna dagar med så man hinner sova lite och hinna vila någon gång. Den här veckan har Annso och jag tränat core, box, core och cykel. och veckan har bara börjat ;)

studentklänning



Halla balla allihopa

Man kan ju säga att det här är min första vecka efter resan i skolan och det kommer verkligen att kännas konstigt och jobbigt att gå till skåpet som är så trögt att få upp och hämta mina arbeten.. Skåpet har blivit lite slitet efter att det har brutits upp 3 - 4 gånger, anledningen är att jag alltid låser in nyckeln minst en gång per år så nu har jag delat ut en extra nyckel till en kompis ifall att. Jag ska ge er ett bra tips som jag läste i en tidning av mormor idag faktiskt:
Gör i dl kokt kaffe och blanda det i vattenkannan tillsammans med vattnet och häll över blommorna, det gör bladen grönare och är bevisat så det så. Jag ska absolut börja vattna nu med det bara för att se resultat. Prova gärna och skriv sedan om det funkade för er. Idag ska jag köpa en nu mobil LG med tangentbord eftersom jag är så trött på min mobil nu, när alarmet är på 9.00 så ringer den vid 8.00 och det är otroligt störande. Ha en bra solig dag seeya

Lite bilder från Mallorca

Här kommer lite fler bilder från miljön, grott turen m.m. Längtar tillbaka så mycket nu när regnet öser ner här, jag skulle behöva en spabehandling hehe. Läste just att jag kunde få en behandling när man prenumererade på Cosmopolitan så det ska ja skicka in till nu! Njut av de somriga bilderna.

Hemma igen

jätte skönt att vara hema igen och kan ta sig in i vardagen. Det var inte en lätt hemresa och jag tycker synd om alla som är kvar nu även fast man kommer i ett ordningssystem, de som varit längst kommer hem först osv. Vi åkte buss 19.30 till flygplatsen eftersom planet skulle gå kl 22.00 såklart kom vi inte iväg förens en timme försenat och till fel flygplats. Landvetter som vi skulle till var stängd igen så vi valde att dra till Malmö och därifrån fick vi sitta på en buss i 3,5 timmar. Väl där hade vi bara bilresan i 4 timmar hem till Västervik igen och kom inte hem förens 12.00 på dagen. ingen sömn här inte utan blir att sova tidigt ikväll istället för när jag vaknar måste jag ha nationellt prov i svenska i 4 timmar i aulan, roligt roligt.. Fem dagar förmycket med all mat och boende betalt så kan det inte bli mycket bättre! Jag ville verkligen inte åka hem för allt har varit hur bra som helst och många shopping fynd har jag gjort som jag lägger upp senare. Ganska billigt var det allt, framför allt spriten och vin för 30 kr. Ville köpa hem mer. En utflykt gjorde vi till grottorna, likör provning och Mallorca pärlor fabrik. Allt på samma utflykt så kolla bilderna.

Mallorca

Vi ar fortfarande fast pa denna o. Segt nu och vill hem och hoppas att de `gar nagot flyg snart men an sa lange verkar det inte handa nagot. alla bokstaver finns heller inte pa den har skit datorn med aja vill bara komma hem nu och barjar sakna alla dar hemma. Har av oss om det kommer nagon ny info men jobbigt att det kostar sa mycket att messa ocksa, sa kan inte skriva till alla. Vantar med alla bilder och inlagg fran resan men det kommer senare! ar valdigt soligt och skont har iaf sa om jag bara hade min dator och kunde skota allt skol-arbete m.m harifran sa hade jag garna kunnat stannat langre. Far ju all mat och boende gratis nu ;)
Ha det sa bra kramar fran Mallis!

Jordgubbar med mjölk

Igår när jag skulle möta Emelie och Annso så gick jag förbi ett stånd med jätte fina jordgubbar så det blev att köpa två paket, bara 15 kr styck! Blev gott att fika på kaffe och jordgubbar med mjölk, grädde och socker, en diskussion startade också med hur man äten jordgubbarna. Alla gör visst olika men Emelie.. bara grädde och socker blä. Jätte fint väder med bara för att jag ska sitta på en buss i en timma och åka till Vimmerby. Tråkigt värre men jag roade mig med en bok och bra musik. Imorgon åker vi till Mallorca! :D Äntligen!
Lägenheten var iaf jätte fin med stort vardagsrum och balkong. utsikten är ut över lite skog och massor av vandringsstigar i skogen. Badrummet var ganska litet men lagom för två och med badkar, köket var som två olika rum. Ett sovrum och sedan i köket som var hyfsat stort och bra. Besluts ångest nu men någonstans måste man ju bo

Linköping

Idag bär det av mot Linköping i eftermiddag, känner att vi börjat hänga ganska mycket där nu. Idag ska vi kolla på en etta som vi fått upp på vår intresse anmälan bland lägenheter. Ska bli roligt men har ganska så mycket träningsverk i benen efter pumpen igår och fan att lägenheten ska vara på tredje våningen, jag kommer att få åla mig upp för trapporna typ hehe. Det är mest att vi tittar för att det är kul men kanske väntar lite med letandet eftersom inflyttningen på denna redan är i Juli. Jag ska också söka in till Komvux ifall jag inte kommer in på högskolan och även jobb på förskolor. Reservplaner är ganska bra att ha ifall saker skiter sig, blir ju inte alltid som man tänkt. Varje dag denna vecka har jag iaf gått upp tidigt och börjat plugga direkt.
Nu ska jag gå och möta Annso och Emelie som ska komma hit och dricka kaffe och snacka skit ett tag.

Påsklov

Så skönt med är med Påsklov, man känner sig helt utvilad när man vaknar och hela dagen kan man gå runt och göra precis vad man vill. Jag har lite träningsverk i axlarna och benen sedan Core och Spinning igår. Men skönt var det och tiden gick jätte fort, det brukar kännas som om man sitter där i en evighet och trampar. Varje dag nu på lovet sätter jag alarmet på 9.00 för att gå upp och hinna med lite plugg.. jag måste ju ta igen veckan vi är borta sedan på Mallis.
Idag så ska jag dra ner på stan och lämna in mina skor för omklackning  eller vad man säger. Hoppas att solen kommer upp mer i eftermiddag med för nu känns det bara kallt och grått ute. Idag skulle Annso och jag träna core och body pump med men får se vad hon säger, om hon har mer träningsverk än jag. Vad gör ni om dagarna på Påsklovet då?
kram

5 dagar kvar

Nu är det bara 5 dagar kvar tills Mallorca och idag ska ja börja lägga ner lite saker i resväskan, jag vet att jag är löjlig som börjar så tidigt men det är bara för att jag längtar så mycket. Dessa målniga dagar går så långsamt också och det händer inte mycket här just nu. Idag har jag pluggat i 5 timmar, jag lovar det är varken mer eller mindre. Ska träna om ett tag också med Annso, det blir Core och Box ikväll. Mitt skolarbete är om Bipolära sjukdomar alltså om depressioner m.m. Vi håller också på att leta efter någon liten bra lägenhet i Linköping men det finns ju knappt några :( Får se vad vi hittar tills imorgon

Påsk

Glad påsk på er allihopa! Först vill jag bara informera till alla Lady Gaga fans att hon nu i Maj faktiskt ska uppträda på Gröna lund i Stockholm. Någon mer än jag som vill dit? Hon är verkligen grym och det skulle vara jätte kul att se om hon är så underligt cool som hon verkar.
Förmodligen blir det inget av att åka dit men man kan ju alltid drömma.
Det konstigaste modet just nu är verkligen det gråa håret som alla unga tjejer ska färga till, aldrig att jag skulle färga mitt hår grått eller dra på mig en bh utanpå kläderna. Blää vem kom på det egentligen, läste i Glamour och blev helt förstummad. Så otroligt sjukt, visst att typ lite äldre som har grått hår kan göra något snyggt av det men typ ungdomar..  Nu ska vi åka hem till Basses familj ock käka massa påskmat, ha det så bra och ät mycket ägg Puss



RSS 2.0