Hänt sedan sist

Hej på er igen! Vissa saker har jag ju glömt att berätta om. Det händer så mycket att jag inte kan dela med mig av allt. Familjen har varit på besök och tittat på lägenheten och ätit tacos, en kort visit eftersom det skulle vidare till ett födelsedagsbarn. Jag har gått promenader med Alexandra och hennes katt Alister. Blev lite rädd när han började klättra upp i ett träd, han kom inte så långt i kopplet och fick åla sig ner för stammen igen. Sötaste!   Jag har även haft spelkväll med Basse, Anton och malin. Vi spelade "Totalt överens eller som hund och katt".

Halloweenpyssel

Nu är det dags för halloweenpyssel, ni får gärna ge tips på pyssel som ni gjort så får man mer inspiration. En väldigt enkel sak som jag ska göra är att köpa ett svart pappersark och klippa ut fladdermöss, jättefint att sätta på fönstret med kludd. Jag har gjort en halloweenlykta. För att göra den behövs lufttorkad lera, akrylfärger och redskap till att forma ögon och mun. Skär av en klump lera och börja forma. Leran blir lätt torr så ta då på vatten med handen och försök att släta ut sprickorna. När du har en rund ljuslykta är det bara att skära ut ögon, näsa och mun. Min pumpa är en nörd med stora framtänder.Beroende på tjocklek ska den torka ungefär två dygn innan den kan målas.  
 

Plankstek

Hej på er! En sak som vi är bra på här är att vardagslyxa och förra torsdagen blev det plankstek. Jag älskar doften när plankan står i ugnen för det luktar bastu på något konstigt sätt. Den här veckan har jag lite olika saker planerade och idag är det städning som gäller inför lördagens halloweenfest. Imorgon slutar min kurs i skolan för att en ny ska börja som heter (Den musiska människan) och kommer att innehålla drama, musik och en b- uppsats. På söndag kanske jag också visar er en ny möbel som förmodligen ska få flytta in hos mig, jag säger en ledtråd: rokoko

sjuk idag

Får se hur det blir idag med träningen, känner mig tyvärr inte så pigg eftersom jag är lite förkyld och dessutom fått tillbaka urinverksinfektionen. Det kan ändras på tjugo minuter och gå över igen så man vet aldrig. Jag tror iallafall att  träning ungefär tre gånger i veckan är bäst då man kan ge allt när man väl är där. Förra veckan tränade jag: torsdag, fredag, lördag och söndag och där på söndagen gick det inget bra, all kraft var slut och kroppen var trög och gjorde ont av träningsverk redan när jag kom dit. Det beror självklart också på hur man varierar träningspassen.
 
 
 
 
 

Kärlek

 
Hej på er! Idag som ni ser på bilden har jag haft lite förmycket fritid eftersom portfolion till skolan är inskickad för ett första utkast. Hjärtan och serpentiner bara för att det är så underbart att ha någon att dela allt med: promenaderna, kramar, matlagningen m.m. I helgen var vi på maxi och handlade kylen full med mat men vad hände för konstigt igår.. Vi köpte hem snabbmat och lovade oss att det inte ska hända igen, iaf den här veckan. Ingen hade någon lust att laga mat. Basse var trött av plugg hela dagen och jag hade råkat somna för att jag inte kände mig så bra av förkylningen. Idag ska det bli ordning och middag här med fläsk, potatis och löksås.
 
 

Kylskåpsfint

Jag funderade först på om jag skulle köpa någon slags anslagstavla för att sätta upp lite pysselideér och andra fina utklipp men det går ju lika bra att fixa iordning kylskåpet. Jag har aldrig gillat när det blir för plottrigt eller fullt med olika sorters magneter och foton, urklipp m.m på kylskåpet men i lagom mängd och i samma stil på allt så varför inte. Just kylskåpet går man förbi flera gånger per dag och lägger märke till det som står där. Mitt blev såhär med lite recept, små budskap eller kommentarer och något pyssel som ska genomföras när tid finns. 
 

Höstbilder

Kallare och kallare blir det för varje dag som går. Idag hade jag tänkt att promenera men kylan på balkongen avskräckte mig. Jag är i den perioden nu då jag försöker dra mig till träningen fast mörkret talar om att jag ska sitta hemma och mysa, då jag pluggar för fullt och ska lämna in alla arbeten innan kursens slut och då jag är i full gång att planera halloweenfesten.Hur ser det ut hos er nu? Tur att jag har P3 att lyssna på påväg till skolan, så sköna personer som pratar och bra musik som spelas. Någon kanske tycker det ser kul ut när jag cyklar skrattande fram på min cykel men vem bryr sig, hoppas istället att det sprider lite glädje. 
 

Promenad med Sara

Hej på er! Nu till ett lite gladare inlägg, kändes som att det behövdes nu. Idag har jag ägnat förmiddagen åt att vara bakis från Rebecas födelsedagsfest igår. Ska inte hända igen (de närmaste helgerna) (iaf inte nästa helg) ja men det är ju onödigt att må dåligt men jag läste i min bok "Att förlora Gemma" som verkar lite konstig. När jag ryckt upp mig så gick jag en promenad med Sara och fotade massa. Sedan bjöd hon på fika, mycket trevligt! För er som inte vet så har jag köpt en ny kamera! En andersson ctc 2,8 från Net och Net. Väldigt bra eller vad tycker ni?
 

Två år utan dig har gått idag

den här veckan på året är alltid hemsk 
tänker på hur gammal du skulle ha varit
20 år den 31 dec i år
personer som jag går förbi liknar ibland dig i stora blå jeans, någon snygg svart märkes tröja och keps
många såg upp till dig, du vet
skulle spela coola om du var i närheten, jag lovar det var så, jag är ganska bra på att se människor
jag saknar dig så mycket!
det jag lärt mig är att livet är väldigt skört
jag tar vara på vänner och familj som stärker mig och berikar mitt liv
de som istället tar min energi och stärker min oro struntar jag i
jag ser naturen och solen på ett annat sätt, det var ju där vi lekte som små
att den här veckan är extra jobbig för mig går inte att komma ifrån
gråten finns nära inom mig och illamåendet över hur det kunnat bli såhär
jag kommer alltid att älska och sakna dig Markus
nu får vi leva i minnena

RSS 2.0