2 Veckor kvar

Nu är det bara två veckor kvar på praktiken och det känns väldigt tråkigt. Jag trivs verkligen jätte bra! Första dagen kommer jag ihåg att ja typ sprang hem och tjöt och vägrade att gå dit igen men nu har de gått 5 veckor och jag vill inte sluta. Häromdagen gick vi ner till julskyltningen med alla ungar. Ett tag var det ganska rörigt, en del tyckte att det var förmycket folk och jobbigt derför, en annan mosade i sig pepparkakor och glögg när den var glutenallergiker. Så kan det vara ibland men annars skötte sig alla och dom är riktigt roliga med sina små personligheter.
Nästa torsdag är det lucia i skolan och eftersom jag går i körsång så är det en sak som ingår. Det är mycket träning och linnen som ska strykas m.m. Har verkligen ingen lust att vara med igentligen. Den här veckan ska ja ta tag i pepparkaks baket här hemma, har just hängt upp julgardiner, dukar prydnads tomtar och massor av ljus.

Puss på er alla!

Saknad

Saknar min älskling så mycket ikväll, har typ inte varit ifrån varandra en ända natt på ett halvår. Är jätte trött med eftersom jag var uppe vid 05.00 i morse (min praktik började vid 06.30). Ska försöka sova snart tror jag.
Har just sett Robbinsson för första gången och det verkar lika rörigt som varje år. Imorgon börjar jag iaf inte förens 1 och slutar halv 10, så då kan ja börja fixa med lite julgardiner och ljusstakar m.m. Är snart dags för den glada jul musiken med.
Glöm inte att ta en sväng på julskyltningen imorgon, det finns säkert någon smaskig pepparkaka och glögg som någon bjuder på. Perfekt för mig just nu eftersom mina pengar inte kommit än och jag är pank, dags för att kolla in lite julklappar till folk med. har redan börjat lite smått. Jag brukar alltid få lite "julklapps ångest" när man inte vet vad man ska köpa till folk. På min önskelista står iaf en ny kamera med, stor och bra väska, navel smycken och lite annat smått och gått.

Passa på att skriv ner vad ni önskar er till folk, så kanske ni får nåt vettigt i julklappen ;)

New moon

Min älskling bjöd mig på bio idag, vi såg New moon som jag har tjatat om i en evighet! Började läsa boken som heter "När jag hör din röst" på svenska men men hann inte läsa hela för den var tvungen att lämnas tillbaka till bibloteket. Väldigt stor press på dom böckerna nu kan ja lova. den engelska variationen får jag inte förens i slutet av Januari.. Jag tyckte iaf om filmen mycket men slutet var lite konstigt, det blir verkligen en helt annan sak när man har läst boken så i nästa film ska jag nog se filmen först. I USA drog filmen tydligen in 500 miljoner kr på premiärdagen. Den slog altså Bathmn - Dark night som låg i toppen förut.




Tråkig dag

Idag känns allt segt. Få förmiddagen gick jag bort till mormor och morfar och drack te och pratade en stund som blev en lång stund. Mormor är en galning på att prata, ibland har jag till och med märkt att hon måste ta jätte djupa andetag för att hon pratar så fort att hon inte hinner andas emellan. om någon annan försöker avbryta så höjer hon rösten och bara förtsätter. Jepp det är mycket man märker när man sitter där och lyssnar. Alltid trevligt att träffa dom, har blivit nästan en gång i veckan dom dagarna som jag är ledig.
Idag har jag också tänkt att träna Body pump, men jäkligt tråkigt när ingen ville/kunde hänga med. Jag frågade Chris, Linnea, Karro, mamma, syrran, Emelie och Robert. Alla är tydligen väldigt upptagna nuförtiden men får väl palla mig dit själv. Det blit också bakning ikväll med Emelie*2.  Börjar bli väldigt sugen på att julbaka och julfixa. Julgodis är så jäkla gott, men det får väl bli nästa vecka kanske.. Orkar inte vänta längre.


Ge gärna lite förslag på julgodis, Kram


Pink

Hela den här månaden har jag fastnat på Pinks låt i dont believe you. Så skön att lyssna på och riktigt bra !
Idag har jag fått tagit hand om min älskade sjukling. Natten var inte rolig att genomlida.. Basse fick ordagrant spendera halva natten i en hink, verkar vara någon magsjuka. Man känner sig så hjälplös när man inte kan göra något mer än att hämta vatten, verktabletter och försöka hålla om. Det blev altså inte jätte mycket sömn även om ja råkade somna ändå. det var iaf bara att beje sig iväg till praktiken kl 13.00 och jobba till 21.00.
Nu har jag sett på andra avenyn, serien börjar bli lite förmycket nästan men ändå fortsätter jag att se.. fattar det inte. Idag kan jag iaf vara upp hela natten om jag vill för imorgon är jag ledig både onsdag och torsdag :D
Imorgon blir det då att träffa Emelie *2, det ser man fram emot, blir ju inte att träffas så mycket på praktiken för alla har olika scheman.

Puss Puss för idag


 


Måndag

På morgonen (eller idag kl 11) så började min dag med körsång i skolan. soft för att det är den ända lektionen ja har i skolan nu under praktiken. Idag har det varit fullt upp på Tallbacken, hela gänget gick och bowlade. 
Känner mig riktigt trött nu efteråt så kvällen lär bli slö tittande på Family guy, lite the sims spel. Målet är också att få med mig Basse och Robert till träningsverket imorgon, skulle vara fett kul om latmaskarna kunde hänga med och anstränga sig lite. Får se hur det blir med det..

kram   

Gunilla 49 år

På Fredagen blev de mys med två filmer och tacos med Oskar och Sara, kul att se hennes mage växa mer och mer (hon har halva tiden kvar av sin graviditet).
På lördagen åkte vi kl 9.00 till Kalmar för Kalmartravet, Basses mamma Gunilla bjöd eftersom hon fyller år. Jag spelade bort en hundra lapp och Basse satsade 300 kr och vann tillbaka 235 kr. Rolig dag men bänken man satt på i läktar huset var stenhård så man fick verkligen träsmak i arslet.
På söndag blev de en lung dag, vi gick in med frukost på sängen till Gunilla. Hade köpt ett jätte fint halsband från snö, eller Basse betalade och ja valde ut, bra team där. Det blev också däck byte på bilen och ja tvättade rent dom gamla skitiga medans han skruvade på. Är hemma igen nu iaf och har hunnit tränat Core och Step up med Linnea. har även tagit ett bad och ser på Filip och Fredrik.

Tack så mycket för kommentarerna, fortsätt så :D


Ny dag nya möjligheter

Har just ärit frukost och sett på mtv, bäst var Lady Gagas låt Bad romance. låten är helt okej och videon är otroligt vrickad, lite kul ändå att hon verkligen kör sin egna grej, alla konstiga kläder, robotar och dockor. hon har ju till och med gjort en låt med beyonce också men den var inte bra någonstans.

Idag har jag och min baby 8 månader! vi firar på varsitt håll, ja skriver blogg och han sitter och dödar zombies tror ja.. Idag blir de iaf att åka till Vimmerby för att hänga med Oskar och Sara ikväll. Hälst vill ja ju se New moon men det går tydligen inte på bio i råtthålet Vimmerby :(

Lite bilder kommer förmodligen ikväll seeya

Hej

Nu tänkte även jag komma in i bloggandet. På den här bloggen kommer jag skriva en del om min vardag, åsikter och intressen. Hoppas att många kommer få rolig läsning om mig. Jag läser också många andras bloggar (ska iaf börja). Ska försöka att lägga ut ganska mycket bilder för det tycker jag själv om på andras bloggar

Idag bär det snart av mot min praktikplats Tallbacken som är ett ställe för handikappade ungdommar. Jag har varit där i tre veckor och trivs ganska bra. igår hade jag hand om en liten kille och vi bakade, badade och var ute ett tag och lyste med ficklampor i mörkret, det är väldigt populärt.


                                                   


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0