Pyssel

Hej på er! Igår hade vi verkligen en slappardag här och det var så skönt. Jag gick upp och tog en dush i lugn och ro och när jag kom ut hade Basse dukat upp frukost med ägg, bacon, mackor och en tallrik fil, världens bästa pojkvän! Sedan packade vi upp våra väskor och alla mina Gekås saker, är så roligt med massor nya prylar och kläder som man desutom fått för en billig peng. På kvällen hade vi mys kväll med massa godis och såg på Himmlen är oskyldigt blå och serier. Jag pysslade även ihop dessa tidskriftsamlare. Byggde ihop dem och skrev ut en bild sedan klart!

Tivoli i Köpenhamn

En dag i Köpenhamn gick vi också in på tivolit som var väldit roligt och vacker miljö. De hade öppet ända till 00.00 så där hängde vi tills de stängde och åkte allt från frittfall, radiobilarna och bergodalbanor. När vi blev trötta tog vi en paus och åt mat, oxfilé och pommes. När klockan blev mycket så började det att mörkna och då var det jätte fint när alla karuseller blev upplysta. En sådan dag kommer man aldrig glömma och min kamera laddade tyvärr ur så fort vi kom in på området så derför har jag inte jätte mycket bilder därifrån.

Nu är jag hemma igen från danmark och ulla...

mms_img19536 (MMS)

Nu är jag hemma igen från danmark och ullared. Vi gick först på stan i ströget och tittade i affärer och på allt folk. Jag handlade bara med mig ett te hem med mango smak. Mycket fint att se där vi satt på en cafe och åt bagels och drack kaffe. På bilden sitter den lilla havsfrun på sin sten vid hamnen.


Ullared

Någon som vill följa Gekås bloggen? Isåfall finns bilder på olika kläder och alla andra saker här: http://gekasullaredbloggen.blogspot.com/
Man kan även kika i tittrutan där allt folk går förbi haha. Så kolla om ni ser mig;)
Jag kommer köpa mycket kläder men även gissar jag på att få hem vintage prylar om det finns.
Ses på tisdag då jag kan uppdatera som vanligt igen. Då ska jag även sätta igång att plugga till mitt prov i september

Danmark

Det här inlägget är tidsinställt för just nu är jag påväg till Danmark med Annso och pappa på våran road trip! Imorgon ska vi gå på tivoli här i Köpenhamn och såklart vandra längs ströget och titta in i alla affärer och jag ska fota massor! Söndag ska vi sätta oss i bilen igen och åka mot Ullared för shopping och möjligtvis stanna på vägen för att köpa glass kanske bada eller om vi ser någon loppis. Sommarjobbs pengarna kommer brännas här, det är jag säker på ;). Som tur är rullar nya in på kontot på måndag, samma dag som vi ska gå på Ullared och även åka hemmåt. Nu menar jag förstårs shopping på GKs men det är väl och andra sidan det ända man gör i Ullared?

Visfestivalen

Hej, eftersom jag haft mina saker och även datorn i en resväska en tid nu så har det varit lite svårt att lägga upp bilder på bloggen som finns på kameran. Nu har jag iaf samanfattat lite bilder från visfestivalen när Anton och Malin var hos oss i Västervik. Första dagen åt vi tacous och spelade lips innan vi gick ner till stan för att blanda oss med allt folk. På lördagen åt vi mat på Sahara vid hamnen och lyssnade på någon trubadur som spelade. Vi fastnade mycket för att spela tecknet (kortspelet) också så det höll vi nog på med till nästan 12 innan vi drog ner till stan och öltält.

Ledighet

Nu har jag slutat jobbet efter fyra veckor och mycket roligt har vi gjort men det ska bli skönt att sova länge och njuta av dagarna nu. Sista dagen satte vi en lapp på Uffe där det stod "sparka mig i rumpan tack!" men tyvärr blev vi avslöjade ganska fort. Vi fick också reda på vem som flyttat på våra lurar och bjöd in personen på en fika men han kom inte för han gick visst tidigt den dagen. Våran sista dag bjöd vi på chokladkaka som vi bakat och den blev godkänd. Nu ska jag ta ett glas vin och senare gå ner till visfestivalens sista dag, vi hörs i nästa uppdatering. Kram!

Onsdag

Nu är det bara två dagar kvar på jobbet och idag har Annso och jag klurat på ett mysterium. Det är nämligen så att vi brukar stå i ett rum och måla maskiner och nu har alla som sköter maskinerna i detta rum semester så det är nästan bara vi där och folk som åker förbi. Varje gång vi har gått på rast nu eller gått hem så händer det något.. När vi kommer tillbaka igen till platsen så är alltid! våra radiolurar flyttade, de hänger upphängda prydligt på en maskin. Vi har verkligen inte hängt dem där och nu håller vi på att klura ut vem den skyldiga är. Här kommer bild på Pettson.

Hej nu ligger jag under en björk i brunnsp...

mms_img30003 (MMS)

Hej nu ligger jag under en björk i brunnsparken i södra vi. Om några timmar ska jag åka tillbaka till västervik och förbereda inför jobb imorgon. En vecka kvar nu så jag får njuta av att jobba med pappa och annso. Jag lägger ut fler recept nästa vecka kramar!


1 vecka

Nu är det bara nästa vecka kvar på jobbet och även fast det har varit ganska roligt och gått fort så ska det bli skönt med sommarlov på riktigt! Nästa vecka firar vi att jobbet är slut på visfestivalen i Västervik så kom dit för det blir roligt. I slutet av nästa vecka drar vi iväg på en camping semester med mamma för några dagar till en camping vid Kisa. Där ska vi rida turridning och fiska så det är bäst att det blir bra väder. Det har inte blivit så mycket bloggande om inredning nu men det är därför att jag knappt varit hemma men snart så har jag något pågång! Kramar

Tisdag

Hej på er! Jag har precis kommit hem från jobbet och varit super trött hela dagen. Jag sov inte jätte bra eftersom jag visste att Basse skulle åka och vara borta till fredag och jobba i Nossens resurang, sover dåligt utan han :(. Idag på jobbet har jag blestrat, vägt fiber och målat på maskiner. Tyvärr blir de ganska tråkigt i blått och grönt medans jag hade föredragit lila på allt! Nu snart ska vi åka till torpet och fika, vi sitter bara och väntar på att mamma ska komma hem. Det blir kebabrulle idag eftersom vi har lite bråttom, eller snarare vill kunna komma hem och sova skapligt.

Tillbaka till Västervik

Helgen går väldigt fort och idag ska vi tillbaka till Västervik och jobbet igen men helgen har varit rolig. Igår bakade jag en tårta med jordgubbar på som jag tog med till Anton och Malin. När jag kom inanför dörren här i fredags så möttes jag av en rolig överaskning! Malin hade vattnat blommor och städat hela lägenheten. Hon hade också lämnat en jätte fin klänning och ett gulligt brev så där blev jag väldigt glatt överaskad. Den här tvålskålen på bilden köpte jag på Unnerstad gård och tvålarna kommer ifrån Unnerstad gård och Rusta och kommer passa jätte bra här hemma.

RSS 2.0