Imorgon bär det av

Hej på er! Sista inlägget innan jag åker, sedan blir det tyst här i en vecka. Vi kommer fram till mallis på söndag kväll och sedan på måndag morgon har vi en tur till bergen inbokad, får se om vi orkar med den bussresan.
Idag skiner solen och förhoppningsvis kommer Tina och Alex bort om ett tag för lite bakning och promenad i Eklandskapet. Vi ska baka en variant av kladdkaka som b.l.a innehåller marsmellows. För övrigt idag packar jag klart resväskan, kollar mail och läser Damernas värld. Ha en bra vecka nu alla bloggläsare, det ska jag ha! 

Födelsedagsfirande nr 3

Nu kommer sista firandet, hur många dagar kan man ha som "sina" egentligen när man fyller år. Vi hade lite chill, några vänner kom bort och sedan tog vi kvällen som den kom. Vi åt mat tillsamans som blev enchiladas - en kyckling wrap som Annso, Markus och jag inhandlade på dagen. Sedan spelade vi knopp mot kropp med egna ord på och sanning och konsekvens kortleken. Ett kort sade att vi skulle leka en omgång kurragömma och Annso hittade bästa gömstället under diskbänken. Sedan blev det fika på bullar, cupcakes och annan kaka. 

Födelsedagsfirande nr 2

Trevligt firande nummer två med familjen. Vi gick en promenad i solan och matade ankorna, spelade uno och åt smörgåstårta al'a club sandwich. En mysig dag och jag fick fina presenter. En vardagsrumsmatta som jag önskat mig. Det är en ryamatta som ligger i vardagsrummet, mysig att gå på. Jag fick ett presentkort på synundersökning och två par glasögon, så nu har jag bokat in en tid och får reda på om synen försämrats. Jag fick också träningsboken (på bilden) så efter Mallorca ska jag börja följa tränings och matschemat.

Födelsedagsfirande nr 1

Förra veckan fyllde jag år och det blev inte bara ett firande utan tre, det här är första firandet på min dag. Jag hade praktik den här dagen och började klockan åtta. På morgonen kom Basse in med frukost på sängen och presenter, han hade även beställt ett soligt väder som uppskattades. Jag fick solsidan (tredje sesongen), 3kg hantlar, två vinflaskor och massa choklad. På eftermiddagen var det trevligt att komma hem till en uppdukad middag. En bra dag fixad av finaste pojkvän! På onsdag får vi fira igen eftersom vi har varit tillsammans i fyra år!

Härliga torsdag

Idag blev det en bra dag på jobbet! Hoppade in som vikarie på min praktikplats och det gick riktigt bra. Förskolechefen tyckte att jag ändå gjorde samma arbete som de andra och idag när det fattades en pedagog fick jag betalt - ända skillnaden. Nästa vecka ska jag också hoppa in några dagar när jag inte har skola.
Kl 16.00 gick jag hem med en energi som jag inte sett röken av på två veckor nu. Väldigt härlig solig dag och nu när jag kommit hem är det bakning som gäller! Vetesnurror, kardemummakaka och kladdkaksmuffins blir det!

24/3 - 13

Snart åker äntligen mamma och jag till mallis för att hälsa på mormor och morfar och sola massor! Hoppas att vädret blir varmt och bra. Den här årstiden har de omkring 20 grader varmt. Nästa vecka kan jag börja packa väskan för då är resan snart här. Att bara byta miljö är guld värt och ett stabilt väder vore inte fel det heller. Det jag har planerat att shoppa är en ny bikini, hoppas jag hittar någon bra. Förmodligen kommer jag att tidsinställa några inlägg inför den veckan så ni har något nytt att läsa här. 

Sist jag var i Västervik

Sist jag var i Västervik blev det en långhelg. Jag åkte dit torsdag kväll för att tidigt på fredagsmorgonen kunna åka till Ullared med pappa och syster. Vi hittade massor med roliga kläder, inredning och smink produkter. Shoppingen och den långa resan tog hela dagen så vi kom inte tillbaka till Västervik förens sent. Resten av helgen spenderades hos mamma där vi firade Roger som fyllde år. Vi gick också en vinterpromenad med Diana, mammas vän som också var här. I nästa inlägg ska jag lägga in lite Ullared saker, bara en del av allt! Kramar

Vårfint

Nu har våren flyttat in hos mig vilket är så! skönt. Det är bara fönstertvätten kvar men den fixar Basse när snön har försvunnit. Jag tog fram massor grönt som underlägg, ljus, servetter och gardiner. Det är ju vårens och sommarens färg. Ett fat som pappa gjort med värmeljus i äppledoft och potpurré från ikea står framme på köksbordet. På torsdag fyller jag år så då ska jag baka en jordgubskaka att fika på efter middagen. Hoppas den dagen blir lika solig och fin som denna! Njut av vårvädret kära bloggläsare!

RSS 2.0