Det är inte det vi läser utan det vi kommer ihåg som gör oss lärda

Vi cyklade in genom den stora grinden och parkerade cyklarna strax innanför staketet.
Vi valde en av grusgångarna och började gå, hörde ljudet av gruset som trampades ner under skorna.
Doften av blommor och grönska fanns överallt och skönheten vi såg ville vi aldrig lämna.
Alla små stugor i olika färger och drömmar som snabbt skapades i våra huvuden, ingen av oss kan sluta le.
Nu vill vi ha en kolinilott!
 
Bilder från dagens cykeltur i Linköping
 
 
 
 
 
 
 

Life isn´t about finding youreself. Life is about creating youreself

Hej på er och kära fredag! Det här inlägget blir om min första minigolfrunda för sommaren. Pappa och Annso kom hit och var med på äventyrsgolfen här i Linköping. Roliga banor med allt från hopp över små vattenfall till svåra uppförsbackar. Pappa vann och sedan kom jag. Första gången jag kom före  Basse, han var en dålig förlorare. Efteråt åt vi kulglass innan vi gick vidare hem till mig för en kopp kaffe innan Annso och pappa skulle ta motorcykeln hem igen. Ett roligt spontanbesök!
 
 
 
 
 

If you don´t risk anything you risk even more

En liten smart lösning behövs om böckerna bara rasar ner i bokhyllan och inte vill stå på ett rakt led. Då kan man ställa dit en snygg klacksko i bokhyllan. Där syns den desutom även om du inte vill ha den på dig. Fungerar bra och det är roligt att skon fått ett nytt användningsområde. 
 
Idag regnar det och jag ska jag träffa Rebeca för lite chill. Det är vi som inte har något sommarjobb som måste fylla upp våra dagar. Jag njuter av ledigheten och imorgon ska tjejgruppen gå ut och bowla efter drink och snittar hos mig.
 
 
 
 

Everyone is trying to accomplish something big, not realizing that life is made up of little things

Jag hann med en hel del då jag var i Småland en vecka och det resulterar i mycket bilder! Karnevalen kom igång iår igen i Västervik och vi stod och väntade vääääldigt länge på den. Ungefär en timme stod vi och mumsade nötter innan den kom fram till oss. Dagen innan karnevalen var det stundentfirande för att min syster gick ut gymnasiet! Till festen fick jag order om att baka två cheescakes med hallonfyllning. Snart flyttar syster hit till Linköping, längtar! Jag har också varit i sommarsugan ett par dagar och hängt med mormor och morfar, mysigt på landet. 
karneval
 
student
 
stugan
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glad midsommar

Hoppas alla får en bra midsommar idag! Jag hoppas också att mitt tidsinställda inlägg kommer upp på rätt dag. Jag  ska till Elias stuga och fira midsommar med lite vänner. Grilla, leka lekar, kanske ett dopp i vattnet och någon god efterrätt i trevligt sällskap. 
Om ni behöver läs eller filmtips under resten av sommaren så har jag köpt ett gäng bra böcker som jag kan tipsa er om. Har ni läst/sett någon av dem? Ha en bra dag nu!
 

Hemma

Inte för att jag själv är hemma än från min Smålandsresa  men ni kan ändå få se lite bilder från mitt hem. Borta bra men hemma bäst och alltid är det skönt att slippa ha sina kläder och prylar i en resväska. Här kan ni följa mig på Instagram under tiden: annikac_91
Kök, vardagsrum och sovrum, så ser det ut. Jag skulle gärna vilja byta ut sofftyget men Ektorps tyg är så dyrt. Det blir nog inte under tiden som student iallafall. Ett år kvar på lärarprogrammet till jag är färdig, hoppas året går fort.
 

Within

People spend a lifetime searching for happiness
looking for peace
They chase idle dreams, addictions, religions, even other people
hoping to fill the emtiness that plagues them
The irony is the only place they ever needed to search was within 
 

Champions

Champions aren´t made in gyms
Campions are made from something they have deep inside them, a desire, a dream, a vision
They have to have the skill and the will
But the will must be stronger than the skill
 
/Muhammad Ali
 
 

Mot Gamleby

Hej!
 
Idag har jag en förmiddagsträning inbokad innan vi ska ta tåget mot Gamleby. Där ska vi bli hämtade av mormor och morfar och sova över en natt i sommarstugan. Det ska bli skönt att komma ut på landet ett tag och vara i stugan. Som vanligt när jag åker dit ska jag försöka ladda upp med böcker och tidningar. Joggingskorna och bikini får också följa med. Packa har jag gjort för många dagar, och i inläggen här får ni hänga med ner till småland.
 

Bakverk

Sommarens bakverk hos mig ser ut på lika olika sätt och passar bra till många tillfällen eller som kakbuffé med olika sorter som inte behöver komplettera varandra men kanske kan skiljas åt i storlek och konsistens. 
Vit chokladmousse med jordgubbar som topping, går mycket fort att blanda ihop och innehåller inte mjöl.
Chokladkakor med smarties. Alla kakor är gjorda på glutenfritt mjöl och stevia-socker.
Woopies, är väldigt enkla och krämen är gjord på färskost, florsocker och citron. Strösslat med hallon socker.
 

Nationaldagen

Igår var det nationeldagen och mamma, roger, mormor och morfar var här och hälsade på! Precis som förra året åkte vi ut till valla för att ta del av firandet. Louise Hoffsten spelade på scenen och det var mycket folk på plats för att titta. Vi gick igenom gården och tittade på lite djur. Det var också häst och vagn och massor med olika tält. Jag fick en fin blomma av mamma som är planterad på balkongen. När vi kom tillbaka till lägenheten fikade vi på en tredelad kladdkaka som jag bakat med olika topping på: nöt topping, limetopping och kaffetopping. 
 

by Hellen Keller

I am only one,
but still i am one.
I cannot do everything,
but still i can do something.
And because i cannot do everything,
i will not refuse to do the something that i can do
 

Ny klocka

Ett fynd jag gjorde senast i Västervik var den här klockan från Dollarstore. Jag hittar alltid något i den affären! Klockan är bra och helt ljudlös, inte för att det var något problem med den förra för det jag ville förnya var stilen på klockan. Den passar bra till vår "pubskylt" som har liknande brun färg. Den förra klockan har inte blivit utslängd, den står i bokhyllan i vardagsrummet och tickar på.
 
Nu ska jag snart ut på en joggingrunda för att förhoppningsvis lösa upp stelheten jag fick från skivstången igår.
 
 

RSS 2.0