Spagetti och köttfärsås
TILLAGNING
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Hacka löken och bryn köttfärsen i stekpannan.
- Bryn den i ca 10 min och häll sedan över Dolmio såsen och blanda ihop allt.
- Skiva eller riv färsk parmesan över.
Peppra, helst med pepparkvarn.
Garnera med kryddgrönt för ögonens skulle, känns mycket lyxigare.

svar: hum nej ? min jobbcoach sa att det var jätte bra så där så jag tror inte det spelar någon roll om vart det står :D annars hade hon nog sagt det och jag följde min cv mall :D
Det där såg gott ut (om man nu äter pasta alltså :)
Tänkte bara komma med ett förslag
<b>En godare dolmiosås:</b>
2 portioner
Finhacka en halv gul lök
fräs den i smör på medelstark värme tills den börjar bli bli brun
pressa i en eller två klyftor vitlök och lite chilipeppar (antingen färsk finhackad eller pulver ett krm)
riv lite citronskal och lägg ner i grytan tillsammans med en matsked citronsaft
krydda med lite basilika och svartpeppar
tillsätt en burk krossade tomater
koka upp och låt puttra en stund under omrörning
vill man ha en absolut slät sås kan man köra den hårt i en mixer eller med en mixerstav.
Gör en rejäl laddning på en gång och häll upp på snygga
MinDolmio burkar
sen kan du säga
"i MinDolmio finns bara grönsaker och kryddor - inga tillsatser" ;)