Hallongrottor (25 stora)

1,5 dl strösocker
1,5dl bakpulver
4 1/5dl vetemjöl
1dl marsansåspulver
250g smör i bitar
hallonsylt

Sätt ugnen på 200 grader och ställ ut formar på en plåt
kör ihop allt utom sylten till en deg i en matberedare (funkar bra för hand med)
rulla degen till en längd och skär den i lagom stora bitar
rulla och tryck ut den i formen, tryck en grop och fyll med sylt
grädda i ugnen i 18 min för stora bullformar

Det här receptet får verkligen 5 stjärnor och det funkar lika bra att byta ut vetemjölet mot glutetfritt mjöl.


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag kan inte se din header :O Har uppdaterat och tom kollat i Explorer, men det vill sig inte. Skumt...

2011-01-21 @ 09:52:35
URL: http://cielrose.blogg.se/
Postat av: Nicki

Fin bloggen är och jätte söt header!

2011-01-21 @ 11:53:55
URL: http://niicki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0