Pappas nya lya

I fredags när Annso övningskörde så åkte vi ut och kollade in "Tuvan" som området heter där pappa ska flytta in i Mars eller något sånt. Husen håller på att byggas för fullt. Jag tror det bodde 4 familjer i en länga och i "huvud huset" finns det plats som alla kan vara på som vill. Mysig utsikt mot vattnet och bryggan. Det ska även byggas en pool lite längre bort på gården. I det gula huset på bilden bor det folk men i ena änden är rummen för alla, och ifall man har gäster och behöver större utrymme. Stilrent med soffa och bord i rummet intill biblioteket men kanske lite tråkigt vad vet jag, öppen spis är alltid mysigt så om man har stora sällskap kan man se på stor tv och mysa vid brasan. Rummet som jag gillade bäst här var nog matsalen med det vita bordet och stolarna, lägg även märke till rundningen i väggen. Textilen på de två stolarna tycker jag är häftigt när de tagit vara på dom nu moderna fåglarna på.

Kommentarer
Postat av: Basse

ser riktigt fint ut ju, hoppas din fars lägenhet blir lika fin!

2010-11-07 @ 20:18:09
Postat av: ewezi

ser fint ut:)

2010-11-09 @ 18:03:00
URL: http://ewezi.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Några sakfel som kanske kan rättas till. Det är pappa och hans sambos nya lya och det är till 1 maj vi flyttar in och då är du/ni välkommen och hälsa på oss.

2010-11-11 @ 18:38:25
Postat av: Annsofie

Anne-Sofie vi skriver bara att de är pappas lägenhet eftersom du inte är en del av vårat liv och vi vill gärna hålla de så.

Du har gjort allt för dumma saker mot oss och man får inte hur många chanser som helst...

/Annsofie c

2010-11-12 @ 14:24:32
URL: http://misssofiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0