Inredning från Bruno

Jag är alltid på gång för lite ny inspiration och drömma kan man ju alltid göra, det här hittade jag på  Brunos när jag klickade in på olika inrednings sidor. Badrum är temat och gillar ni inte den här snygga som ser lite ut som en byrå med de kurviga benen och alla krusiduller. Helt underbar tycker jag jag det skulle passa så bra om man ställde en fin parfym flaska bredvid. Snygga kakel visar dem upp också med lite gammaldags stil på det.
Den här guldkranen sedan med trä handtag ser väldigt lyxig ut men den bilden är nog tagen från ett kök eftersom det ser ut som två diskhoar. Finns det inte något snyggare namn för det föresten, jag förstörde den lyxiga känslan. Ni ser alla männen i färgade hattar? det är också en vacker kakel modell som finns, snyggt att det ser så levande ut tycker jag. sista bilden som är på badrummet skulle jag allt kunna tänka mig i mitt hem, vet inga priser dock.

Kommentarer
Postat av: Tess

Men tack vad go du är! jag blir glad.

Vilka charmiga badrum!

2010-11-29 @ 21:49:50
URL: http://www.egowar.se
Postat av: Emelie

Nej det är inga kärleks problem, och nu kan man aldrig mera vara glad. Det handlar om Engla,

2010-11-29 @ 22:25:39
URL: http://xxforgivexx.blogg.se/
Postat av: Malin

Skulle så gärna vilja ha ett sånt där badkar, fast i vitt men med samma planlösning :) Skulle vara så mysigt att ligga och bada mitt i rummet :) Fint!

2010-11-30 @ 07:31:59
URL: http://cielrose.blogg.se/
Postat av: Sofie

hehe ja de var ditt som låg där :) har slagit in dom blå själv. Brukar alltid fråga om det i affären annars blir ju finare då hihi :)

2010-12-01 @ 09:19:46
URL: http://misssofiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0