Dags för vårkläder

Idag har jag börjat förbereda mig lite inför våren. Jag har smörjt in min skinnjacka som jag tänkt börja använda imorgon med klackar till. Vädret är ju som det är men om jag byter ut min vinterjacka så kanske våren kommer snart. Hoppas bara att det blir finare väder i helgen för just nu ser det bara tråkigt och grått ut utanför fönstret.
Jag har massor av plugg och ännu mer som ska göras på påsklovet eftersom jag och Basse drar till Mallorca veckan efter lovet. Jag borde verkligen plugga nu men istället hittar jag på annat som behövs göras som att sy dit en knapp på jacken som håller på att ramla bort. Ikväll ska jag och syster träna två pass Core och Box, ska bli riktigt kul och jag är glad att jag lyckats få med henne, roligare att alltid ha någon att träna med. Min Glamour tidning kom idag med så ska kanske sätta mig och läsa lite (ska bara plugga först ;). Ha en bra kväll allihopa!

Kommentarer
Postat av: anna

Tack du :) jag mår bra, hur måår du?

2010-03-31 @ 14:36:54
URL: http://madeinjapan.nu
Postat av: Jenny

sv; Haha, jaa han är underbar! Fast han gillar inte heller filmerna, men han var snäll och tittade för min skull :)

2010-03-31 @ 20:51:32
URL: http://cordell.blogg.se/
Postat av: mikaela

TITTA MIN BLOGG...

2010-03-31 @ 22:34:06
URL: http://fashionofmikaela.blogg.se/
Postat av: lovisa

hejsan, rösta gärna på mig som månadens blogg här -> http://aalexandrat.blogg.se/2010/march/rosta-pa-manadens-blogg-pa-sondag-sa-avsluta.html

jag är nr 6 :)

2010-04-01 @ 21:33:44
URL: http://lovizil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0