Snöstorm

Hej alla insnöade! Nu har just Anton och Malin åkt hem, dom var här igår. Mycket trevligt, vi lagade mat potatisgratäng och lövbit sedan blev det supande till guitar hero innan Club 9. Vi tog en taxi ner och fan va dyrt det är 102 kr bara ner till stan, dom tar extra också när det är så snöigt. Malin och jag vann tre gånger över grabbarna på biljard, man ser vem det är som äger. Väldigt kul med mycket folk så dansa blev det allt.
Idag vill man bara sitta inne och känna sig insnöad, så fort man tittar ut så yr snön omkring och så fort man ska någon stans så måste man börja skotta bort vallen som plogbilen har kört upp. Får se om det blir melodifestivalen ikväll eller någon film kanske. Hoppas ni kommer fram i det här vädret sen Anton och Malin!

Kommentarer
Postat av: Basse

haha vadå äger :P vi råkade ju skjuta ner 8an i fel 3ggr, när ni fortfarande hade 5bollar kvar xD men vi vann ju den 4e matchen kopiöst stort :D puss älsk!

2010-02-21 @ 12:04:02
Postat av: Malin

Jaa, vi ägde på biljarden :D Basse vill bara inte inse det ;) Visst kom vi fram, men det var inte så kul att åka hem i snövädret :) Men fram kom vi i alla fall. Det var en riktigt kul kväll det där! Det får vi göra om :) Kram

2010-02-21 @ 12:13:48
URL: http://metrobloggen.se/cesoir

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0