The Row

Dagens blogg och andra veckans skola är påbörjad och vi har redan en uppgift som ska vara inlämnad nästa tisdag som är en uppsats. Jag ska intervjua en person till, läsa boken "expert på att rodna" som jag valde för att jag redan läst den och den var med på listan vi kunde välja bland. Jag ska även se en film i skolan eller dokumentär är det väl "vikarien" heter den. Den här expert på att rodna är super bra och även dom andra i serien så dom som gillar ungdomsdrama, familjeproblem och sex kan ju alltid läsa dom. Idag gick jag bara i skolan 8 - 12 vilken ja gör tisdag och torsdagar, så nu när ja kommit hem och handlat m.m så ska jag försöka sträck läsa boken och anteckna lite.
Märket The Row är från Mary Kate och Ashely Olssen som startade 2007 med ett simpelt uppdrag som att designa den perfekta tröjan. Dom har kläder som är enkla men ändå moderna och jag hittade snabbt favoriter just nu.

Village!

Village är butiken jag skrivit om förut som ligger i Filbytargallerian, jag köpte ett höst te där om ni kommer ihåg ;)
För att beskriva butiken så började det som en liten butik som sedan fick stor efterfrågan och som bara växte. Deras inredningsprylar är bara att välja bland för att hitta sin personliga stil. Jag har hittat lite som jag gärna skulle vilja ha men det får bli sällan jag får unna mig något därifrån annars kommer det bli fullt med saker, och det kostar ju en del. Dom öppnar i allt fler städer och mycket är handgjort, det finns allt från nyckelskåp till textiler och jätte bra saker att ge bort i present till någon.
Om ni ska få lite uppdatering om dagen så har jag inga lektioner idag men har gjort en intervju på Basse om "bakom eller framför skolbänken" och senare ska jag fika på stan med Malin och Stella och ikväll blir det träning!

Älskar serien

På en typisk söndag när man har städat undan alla flaskor och skräp från gårdagen så vill man bara lägga sig i soffan och kolla på bästa serien True blood! Den är så bra så ni som inte sett den borde se den, tyvärr väntar jag nu på att de ska komma hem nys avsnitt men det tag tid och kommer högst 2 i veckan nu. Jag håller på att se sesång 3 och har just avklarat avsnitt 10 men längtar tills det kommer fler. Eftersom jag vill ja textat så tar det lite längre tid.
Alla skolböcker är nu beställda och det gick på ca 1.560 kr men vad får man göra om man måste ha böckerna till helst nästa vecka. Nästa vecka kommer förhoppningsvis mina oriflame saker med! Jag har beställt en lila kuvert väska som jag ska ta med på fest i höst vädret, den väska som är på bilden. Den kostade endast 60 kr! http://se.oriflame.com/dare-to-be/show-products.jhtml?tag=babes här kan ni ska era egna parfym flickor, kul ju




Rodeo

Morgonen börjar bra med solen som sticker in genom  vår persienn och in i ögonen, det är på nåt sätt så jag inte har något emot att vakna. Inte behöva stressa någonstans utan bara gå upp och fixa lite höst te som är köpt på Village (en super härlig affär som ligger i Filbytergallerian). Ikväll blir det kräftskiva här och det ska fixas massa god mat som kräftor, grönsakspaj, köttbullar, korv, potatis gratäng, vitlöks bröd och lite kex med philadelfiaost till. Vad brukar ni äta på eran kräftskiva? Idag lägger jag upp lite fina outfits från märket Rodeo som jag hittade för att få lite inspiration. Jag gillar dom här milda färgerna på kläder som man kan blanda med en snygg färgstark väska eller skor. Det ser även höstigt ut med en svag make up som även innehåller färg som lila, brun och bege men inte är så stark.  Själv gillar jag bruna skuggor eftersom det stärker blåa ögon och förstorar en del!


Formex

Jag har ju skrivit lite här om olika smarta förvaringar som man kan ha i lägenheten/huset och nu 2010 på Formex inredningsmässa så tog dom upp just det. Ingen ska skämmas över egentligen över ett stökigt hem men visst mår man bra om det ser fint ut, hopfällbara stolar och bord om man får gäster är riktigt smidigt och om ni vet vart det finns får ni gärna säga till. Livet är en fest och i ditt hem kan man bjuda hem vänner för att baka, slappa och äta god mat! Det hetaste inredningsprylen i höst är enligt TT Spektra lapptäcket, varför inte göra ett personligt med tyger som passar dig. Ta vad du har helt enkelt och börja sy antingen på maskin eller pilla med nål och tråd, alla kommer beundra ditt täcke. Våga  visa vem du själv är med en blogg eller med prylar (ex en symaskin) som står mitt i rummet. Formex mässa är två gånger per år och brukar vara i Stockholm. Ord för inredning är glädje och personligt

Armani och öl fest

Ikväll på nollningen så ska det bli Öl fest på universitetet så det står tält på gräsmatten där jag antar att man ska gå in och prova olika öl sorter. Det kan bli kul eftersom jag inte varit med på nåt annat än.. kanske lite tråkig men eftersom det är en bit att cykla för mig så orkar jag inte alltid åka tillbaka. Eller hinner inte p.g.a träning som jag hellre gör. Jag ska åka buss dit och hem så hoppas att det blir kul, förfesten skulle vara hos Mathias som är nolle fadder. Tyvärr har jag varit jätte förkyld nu ett tag och hoppas inte huvudverken kommer tillbaka när jag är där.
På bilderna ser ni en liten outfit som jag gärna skulle ha på mig från Armani, jag kommer tyvärr inte ihåg vilka priser det var på plaggen. Man kan alltid sträva efter kläder och assesoarer som liknar de dyra märkena för det är faktiskt inte så svårt för mycket liknar ju varandra. Vad händer i helgen?


H&M home

Ni ska vara medvetna om att H&M home har kommit ut i buktik och inte bara finns på nätet som man kan tro. Dom har mängder med hem produkter och textiler som är helt underbara. Sedan 2009 har det funnits på nätet och i september förra året kom det altså i butiken som finns i Stockholm på Drottning gatan, helt otroligt.
nu i höst kommer affären i nya städer London, Helsingfors och Köpenhamn, skulle vara så kul att besöka butiken. Designerna bakom H&M home inriktar sig på både mode och inredning och från just catwalken  kommer inspirationen, Matcha kläderna med inredningen nu och köp textiler till hemmet som är lätta att byta ut. Nu i höst ska man satsa på ett romantiskt hem med spännande material och färger som fusk pälsen och varma färger!

cykel nya bilen?

Hej på er! Idag så har det varit andra dagen i skolan och det har gått super för hittade Alexandra som också går i min nolle grupp så jag hängde med henne. Hela dagen har varit full av föreläsningar som var rätt intressanta fast det började sådär.. Efter 40 min avbryter som föreläsningen och säger att allt är ett skämt för den riktiga börjar efter rasten, vad fasiken och jag som antecknade ett helt A4 papper. aja dagen blev bra och vi år på en sushi resturang.
För alla studenter i Linköping så verkar cykeln vara den nya bilen, vilken trafik man får köra igenom för att komma hem! Och jag som inte ens hittar hem knappt hehe iaf inte från universitetet men det är bara att följa alla andra så får man se vart man kommer. På bilderna från H&M så ser ni en snygg outfit som jag gärna skulle ha på mig och det blev jag sugen på eftersom alla klubbmedlemmar har 10 % rabatt på allt imorgon inne på H&M. kanske ses där ;)

Då börjar man skolan igen..

Känns lite tråkigt att inte ha sommarlov längre och även lite nervöst att inte känna någon eller knappt veta vart jag sak, det är nog fler som känner så men bara jag hittar dit som jag förmodligen gör så löser sig allt. Det blir en kort dag idag med endast registrering och lite info, senare vid 14.00 tror jag är det rundvandring på campus som verkar vara så jäkla stort! Hur ska man hitta egentligen men efter ett år så kommer det nog vara som vanligt att man kan alla rutiner och allt igen. Nu är det dags för frulle och sedan dags att göra sig iordning för skolan (nervöst!).
Gardiner svart och mönstrad panel ca 200kr på Hemtex


Skor 199 kr från Eurosko


Kalender för skolåret 99 kr från Bokia


Dolce gabbana

Var tvungen att klicka in på hemsidan och kolla för har faktiskt aldrig gjort det, det finns så snygga smink produkter och väskor som är mina favorit områden från Dolce gabbana. Fanns en hel del bilder på make up där Scarlett  var modell. Eftersom jag försöker inrikta mig lite på inredning så såg jag the golden room som ser ut som ett riktigt palats. Hur mycket ljus och spelgar det måste vara kan man ju knappt räkna till. Tänk att ha ett sånt vardagsrum haha, man lär ju iaf få plats hela familjen och allt det är i guld med måste vara drömmen.
Idag så blir det slappt tror jag ända fram tills jag och Malin ska träna! Jag tror att gymmet hette club fitness men jag är dålig på namn. Det blir Core och yoga och eftersom vi har en fri vecka nu så kanske vi tränat nåt imorgon med, man får passa på när det är gratis :D Nu är det dags för kaffe och en ansiktsmask seeya

Skön dag på stan

Idag är det en otroligt solig dag som passar perfekt för shopping. Igår var vi ute med och då kom jag hem med ett jätte härligt the från lagerhouse som har kanel bulle doft så när man fikar kan man skippa bullen och bara lukta istället, smart va :). Jag fick också med mig två flaskor rött vin hem som blir super till kräftskivan nästa helg! Jag hoppas bara att kära syster och Robert kan komma med, saknar våra gamla hemma fester i pappas hus! Basses föräldrar och syster kom till stan med och bjöd oss till Hamlet. Mysigaste restaurangen jag vet än så länge i Linköping, dom har en speciell inredning och stil och maten är underbar! Jätte trevlig kväll och det var såklart inte slut där. Vi raggade upp Malin lite senare när våra gäster åkt hem och drog ner till Rix fm festivalen och hann se Erik iaf och han var super! Bilderna nu är från mammas och min tur på Lysingsbadet.

8 tips på hur du sparar pengar

1. Skaffa ett extra jobb, ex som att dela ut reklam eller jobba lite extra som barnvakt eller på föräldrars jobb.
2.Ta med en matlåda till jobbet eller skolan och ät även fler måltider hemma istället för ute, du kan tjäna ca 800 kr.
3.Gör en budget! kan faktiskt vara ganska kul att se vad du lägger pengar på, använd konsumentverkets hemsida.
4.Skaffa en rumskompis om du bor själv och kanske pluggar, man tjänar fett mycket på att bara betala hälften.
5.Om du bor själv så skaffa bostadsbidrag eller läs iaf om du kan få det. Om man har jobbat så kan det vara knepigt
6.Ta reda på priser om vad allt kostar med el och värme m.m så att du har mera koll och kan jämföra.
7.Sälj saker du inte behöver på blocket, loppis, eller till vänner  för alla har massor med saker och kläder som ligger.
8.Lär dig göra saker själv! fixa punkan på en cykel, rensa avloppet själv för allt jobb kostar så mycket att få gjort.

Back in Linköping

Nu är vi tillbaka i Linköping efter att ha tagit tåget hem igår 19.22 (Kustpilen). Jag är uppe kl 7 idag för att hinna med tvätten vilket inte är kul men upp kommer man iaf. Det är väldigt disigt ute på så marken ligger ett helt vitt lager av dis, är faktiskt ganska mysigt dom här lite gråa dagarna. Idag kommer jag troligtvis att ringa till en gym och beställa en fri träningsvecka! Ska satsa hårt nu och hinna med plugg, träning och fester, och tänker inte bli nedstämd bara för att hyra nr 2 kom idag. Det känns verkligen inte som vi redan bott här en månad! Jag ska handla idag med och på menyn står det "Rotfrukts soppa", eftersom Basse inte är så förtjust i det så får han slänga i lite korvbitar så vips blir det en korv soppa. Idag kommer lite bilder från våran rundvandring i Linköping som vi gjorde förra veckan men som jag inte hann blogga om då. Ha det så trevligt i rusk vädret nu ;)

Inspiration

Hur gör ni för att samla inspiration till bloggar eller bara till saker att göra? Jag brukar passa på att ta med mig kameran när jag gå ut för att fota om jag ser något snyggt. En stubbe kan till exempel bli mitt mål för linsen eller en buske. Andra bloggar kan man också använda sig av, man får syn på något kul som någon annan har gjort som man helt plötsligt vill prova på själv. Det finns så mycket man vill göra men allt verkar nästan kosta pengar. Det vore kul att rida västern ridning, åka skidor i en hel vecka med kompisar i fjällen. Det finns mängder med saker!
Idag för att övergå till något annat så fyller mamma år! Så om det blir fint väder så ska vi förmodligen gå på picnic men just nu verkar det bli regn fram och tillbaka hela dagen. Vi gick upp tidigt och gjorde frukost på sängen och ikväll kommer mormor och morfar och fikar. Hoppas picnicen blir av så att det blir en bra dag.
Inspiration från mode bilder och inredning från H&M

Fika på Kvantum

På morgonen så raggade jag upp Annso och Emelie och så gick vi till skokällan för att kolla skor för det skulle vara rea men så mycket fanns det inte. Allt tar jämt slut så fort där och om man kommer några dagar efter rean så har man inte så mycket chans. Utan sko fynd gick vi vidare till Kvantum och tog en fika och snackade skit. Jag tog en god Crosant, Annso valde en Biskvi och Emelie valde en  Muffins. Jag köpte ett nytt paraply med för mitt förra gick sönder påvägen dit mitt i spöregnet. Det ramlade sönder totalt med och det var andra gången jag använde det så köp inte paraplyn på Ullared.

Spagetti och köttfärsås

TILLAGNING

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  2. Hacka löken och bryn köttfärsen i stekpannan.
  3. Bryn den i ca 10 min och häll sedan över Dolmio såsen och blanda ihop allt.
  4. Skiva eller riv färsk parmesan över.
    Peppra, helst med pepparkvarn.
    Garnera med kryddgrönt för ögonens skulle, känns mycket lyxigare.
Du behöver:
Pasta
En gul lök
500 g köttfärs till 4 pers
Dolmio sås
Parmesan ost om du vill ha
Peppar
Något kryddgrönt


Tunnbröds rulle

TILLAGNING

  1. Blanda Crème fraiche med senap. Skala och finhacka lök. Skala och riv äpple. Blanda allt.
  2. Lägg skinka på tunnbrödet. Bred på fraicheblandning. Skiva tomater och lägg på. Skiva sallad och lägg på.
  3. Rulla ihop till en strut och vik upp nederdelen.
Till detta smaskiga recept behöver du: Du väljer själv hur mycket du vill göra och till hur många!
Creme fraiche
senap
lök
äpple
skinka
tomater
sallad



Namncermoni

Idag ska vi iväg till Vimmerby för namnceremoni, man har det istället för dop om man inte vill att barnet ska gå med i kyrkan antar jag. Kan inte det där så bra men det ska bli riktigt intressant att se vad det är för nåt. Det är Sara och Oskars barn som ska namnges och han heter Elton, så fint namn och i hallen nu står det en del paket och glänser med blommigt papper. Efter ceremonin så ska jag ta bussen till Västervik och hälsa på tills Onsdag för mamma fyller år då. det ska bli kul att åka ner dit lite till det vanliga igen men nu ska vi sova hos mamma eftersom pappas hus redan är till salu och visningarna pågår så man får väl hoppas att det blir sålt för mycket. Undra hur många gånger man kommer åka fel sen och gå in på den tomten som alltid förr och sedan komma på att oj jag bor visst inte här längre. Jag ska väl gå och fixa frulle till min snarkande bjön nu, älskar köket! ha det så bra så kommer updait later ;)

Liten lägenhet?

Det måste finns lösningar och saker man kan använda sig av om man har som mig en liten lägenhet och visst gör det de såklart! Sängskåp och loftsängar har länge varit populära compact living-möbler, och bäddsoffan är en klassisk kombi-säng som överlevt alla trender men som nu börjar få en del konkurrens av andra smarta möjligheter som kommer till.  I en liten lägenhet så måste man ta vara på alla hörn och inte lämna tomma ytor och döda vinklar som kan vara användbara. Smarta bokhyllor finns som man kan gömma saker bakom och under där man kan fixa olika förvaringsutrymmen. Under sängen är ju perfekt för utdrags lådor och vanliga lådor som är bra för förvaring. Vi vill ju gärna inte ha mycket prylar och lådor på golvet eftersom det kan de en stökigare syn och även svårare att komma åt för städning. Bara man fixar det smart och genomtänkt så blir det inga problem ;)

Award

Jag har fått den här otroligt snygga awarden av Malin :) Dealen med den här awarden är att man ska berätta 7 personliga saker som ens läsare förmodligen inte vet om, så här kommer lite ;)
1. Jag får ofta myror i benen om jag sitter stilla förlänge utan att ha något att göra.
2. Jag har fått ett större intresse av att gå omkring och fota saker i min omgivning.
3. Måste säga att jag är en läslus till och från.
4. Tyvärr så är jag beroende av att bita på naglarna men brukar använda ett äckligt medel på.
5. Jag har ett stort intresse av matlagning och bakning, roligt att skapa något.
6. Jag gillar att gå promenader ensam med musik i lurarna, när det inte känns för ensamt då.
7. Avslutande punken får bli att jag älskar att träna, känner mig både piggare och snyggare av det.

Nu skickar jag vidare den här awarden till Emelie Johansson och Annica Norlin

kapp kåt?

Nu är det så att jag har fått nys på en snygg kappa till hösten/vintern beroende på hur tidigt den har tänkt att komma i år. På dom flesta mode sidor och affärer så brukar det alltid finnas någon kappa iaf även fast den här kortare jackan med typ ull på är så inne nu. Ni som brukar se på "how i met youre mother" måste ha sett den snygga kappan som Robin har på sig. En likadan som finns på bilden här nedan, för den kappan får du paya ut 6000. Men på H&M finns den också en snygg vit kappa som är lite liknande iaf och kostar 500. Jag funderar då på den billigare varianten som är snygg den med! Jag äger ju en röd kappa som jag beställde från Ellos för kanske två år sedan som jag använt hela två gånger men inte trivdes i den. Så nu ska jag nog ta fram den och kolla om jag ser någon skillnad i spegeln från då till nu.
Robbins kappa:
H&Ms kappa:


fixa fötterna hemma

Börja som vanligt med att ta bort allt gammalt nagellack med ett bra nagellack borttagningsmedel.
Sätt ner fötterna i ett fotbad med varmt vatten och badsalt i så att död hud löses upp så det kan skrubbas bort lätt sen. Fila fötterna med en fotfil för att få bort torr hud och förhårdnader.
Tryck tillbaka nagelbanden på naglarna och klipp försiktigt naglarna utan att klippa bort förmycket på kanterna som kan leda till nageltrång. Massera in fötterna med en fet fotkräm och låt det verka ett tag tills krämen har torkat in. Håll resultatet och smörj in fötterna med peeling varje gång när du ska duscha och med en fotkräm varje kväll innan du går och lägger dig. Glöm inte att dra på ett snyggt lack sedan! Ha det bra nu och vårda era fötter! Snart ska jag gå en sväng innan regnet kommer :)


Besök idag

Jag är så sällskapsberoende nu! Så fort man inte har något att göra så börjar jag sakna någon att prata med på något konstigt sätt. Det här när man sitter med kompis gänget och diskuterar något och alla blir så uppspelta och börjar höja rösten för att höras haha helt underbart och när man tänker på det börjar man nästan att skratta. Idag kommer iaf mamma, Annso, Emelie och Robert. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men mamma kanske var sugen på gamla stan när dom ändå är här, vi får se men igår bakade jag iaf Cocos toppar och om någon vill veta hur man gör så säger jag det gärna. 2 dl socker, 250 g Cocos, lite smör och massor av kärlek! blanda ihop allt och klicka ut det i formar och in i ugnen i ca 10 - 15 min. Alla som är allergiska mot något kan fortfarande äta dom här, helt utan mjöl och mjölk :) Måste bara säga att jag älskar att bo med min kärlek helt underbart men saknar the family :/

5 sommar rätt

1. Skippa dom onda fötterna och att tränga ner dina små fötter i ett par höga klackar, välj istället Ballerina hett hett
2. Innan du lägger dig på stranden så skrubba huden med en body scrub så flagnar inte den bruna färgen bort så fort
3. Följ trenden med Bohem flätan som är slarvigt gjord och hänger över ena axeln, så somrigt och skönt i värmen
4. Det här gäller både för killar och tjejer: Var färgglada på stranden och på stan. Härligt med lite färg i det gråa ute
5. Förutom solkräm och sol brillor så gäller också att skydda huvudet, helst med en cool hatt om ni vågar




En vecka har gått

Till att börja med så vill jag rekommendera boken Elsas mode! En rolig, dramatisk och inspirerade bok som jag tyckte var väldigt bra och man kom snabbt in i den. Som tur är kommer det att komma fler böcker i serien så det ska bli spännande att läsa dom med. Min bok köpte jag på Coop extra så den kanske finns kvar. En vecka har nu gått i lägenheten och vi har hållit på att skruva ihop möbler (bord och stolar) resten har faktiskt Basse gjort själv. Ni ska få se lite bilder och i kommande inlägg kommer också ett par outfit bilder läggas upp. Jag är ju inte så bra på att ta bilder med självutlösare så jag får be min kära pojkvän. Idag är det grått väder så jag har städat, skurat och dammat. Helt svettigt så ska bli skönt med en promenad sedan. När jag inte har något att göra här går tiden väldigt sakta och jag får snabbt myror i benen. Vi har bestämt att Malin och jag ska börja träna snart iaf, ser fram emot det!


Sommaren för mig

1. Solbrillorna som är så snygga att ha på sig i solen och gör det där extra med outfiten, såklart skyddar dom med
2. Minigolf Det är ju ett måste att någon gång under sommaren spela minigolf och jag gör det gärna flera gånger
3. Musik Att bara ligga på stranden med musik eller en bok och bara drömma sig bort gör livet underbart!
4. Bikini Ingen bikini inget bad och hur kul är det inte att klicka sig in på H&M och beställa bikinis till bra pris
5. Picnic Tyvärr gör jag det inte för ofta men det skulle vara så mysigt att ha en snygg picnic korg och dra ut
6. Jordgubbar Det är ju så hyper gott till mjölk och socker och grädde. Självplockning är riktigt roligt också
7. Fiske Så fridfullt men det krävs tålamod! Allra roligast är ju såklart om man får upp någon fisk då ;)
8. Flipflop Varför är det så underskattat? jag tycker iaf att det är hur smidigt som helst att dra på sig ett par

Öland

Hej nu får ni en snabb updatering från Öland. Vi bodde altså i Basses morfars husvagn Anton, Malin, Basse och jag. Vi valde en camping när vi kom dit som heter Eriksöre och låg hyfsat nära färgestaden. det var såklart lite kul att Anton och malin inte badat på två år! Så derför inledde vi med whisky och hoppade sedan i vid midnatt. Så svalkande och skönt det var men Basse repade upp benet på en vass sten. Vi gick runt i Borgholm och kollade på lite saker och även i Färgestaden. PÅ HM hittade jag en snygg tröja, svart med spets puff på axeln om ni förstår. Lovar att jag ska visa bild någon gång. Vi tänkte även gå in på Borgholms slott men dom stängde om 30 min så det struntade vi i, hade kul annars även fast det regnade och blev super sol när vi skulle åka hem. Blandade Ölands bilder här:






Gina favoriter

Dom timmarna man inte har något att göra blir det lätt att man glider in på Ginas hemsida och drömmer sig bort till alla snygga nyinkomna kläder man bara måste ha.. nästa månad när kosingen ramlar in på kontot igen. Några favoriter lägger jag upp nu och jag vet inte om det blir att köpa något av det men man kan ju alltid fundera på det. Ibland känns det mycket roligare att gå till själva bukiken än att bara sitta på nätet och klicka hem lite kläder. Eftersom jag nyss flyttat till Linköping också så finns det ju lite mer shopping att längta efter. Ikväll ska jag laga mig en pasta sallad med gurka, tomat, paprika, sallad och pasta med road ailand dressing till och det ska bli smaskens bara Basse hinner diska klart disken först. Ha det så bra nu så hörs vi i nya inlägg imorgon ;)





Hej alla underbara läsare, nu är det sista...

100718_165753 (MMS)

Hej alla underbara läsare, nu är det sista dagen av minisemestern på öland och det ska ändå bli skönt att komma hem till lägenhetsstök igen. Mina fynd idag blev en tröja och hår mousse från hm och lite andra prylar från bubbeltian! Ni ska få outfitbilder senare. Jag har kommit på att ögonskuggan blir bättre med en bra pensel. Jag har hittat en som jag älskar och den lyfter verkligen upp min gamla pulvriga ögonskugga. Jätte smart när man fortfarande vill använda sina gamla pasteller som legat några år ;-)


Hej alla kära läsare! nu sitter jag i bi...

Hej alla kära läsare! nu sitter jag i bilen påväg till öland. Anton,malin och basse är med och vi ska bo i husvagn tills onsdag på ekerös camping. Tror iaf att den hette så men inget är bokat så vi ska ta något på drop in. Så synd att jag inte har någon dator med mig för jag har äntligen tagit lite bilder på vardagsrummet som ni vill e se. Och så har jag lite bilder om sommarens måste prylar! Vi hörs senare från öland, en mycket fin ö :-D


Mys belysning

För att skapa lite stämning i sitt hem så gör man det bäst genom tavlor med färg, lampor och ljus prydnader. Eftersom jag älskar just ljus så blir det de främsta altenativet för mig. Igår fick jag även upp lite nya gardiner som vi köpt på Ikea för 349 kr, det är dom blåa som hänger i fönstret. Vårat roligaste misstag hitills är att vi glömde både balkong möblerna och tvn hemma i Västervik.. Hur kan man glömma tvn? Basses lilla gulleplutt som är värt livet typ, aja alla kan göra misstag och vi kommer nog få hem den idag med Linnea och Johan. Idag ska vi bära ner en fotölj och lite lådor i förådet och kasta allt skräp är det tänkt. Imorgon åker vi ju också till Öland om vi får någon camping.. alla säger att man måste vara 25 år för att boka. Ni får ha det så bra idag så ses vi senare eller imorgon kramar






RSS 2.0