Spagetti och köttfärsås

TILLAGNING

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  2. Hacka löken och bryn köttfärsen i stekpannan.
  3. Bryn den i ca 10 min och häll sedan över Dolmio såsen och blanda ihop allt.
  4. Skiva eller riv färsk parmesan över.
    Peppra, helst med pepparkvarn.
    Garnera med kryddgrönt för ögonens skulle, känns mycket lyxigare.
Du behöver:
Pasta
En gul lök
500 g köttfärs till 4 pers
Dolmio sås
Parmesan ost om du vill ha
Peppar
Något kryddgrönt


Kommentarer
Postat av: Emelie

svar: hum nej ? min jobbcoach sa att det var jätte bra så där så jag tror inte det spelar någon roll om vart det står :D annars hade hon nog sagt det och jag följde min cv mall :D

2010-08-16 @ 16:11:03
URL: http://xxforgivexx.blogg.se/
Postat av: Roger Carlsson

Det där såg gott ut (om man nu äter pasta alltså :)

Tänkte bara komma med ett förslag



<b>En godare dolmiosås:</b>

2 portioner



Finhacka en halv gul lök

fräs den i smör på medelstark värme tills den börjar bli bli brun

pressa i en eller två klyftor vitlök och lite chilipeppar (antingen färsk finhackad eller pulver ett krm)

riv lite citronskal och lägg ner i grytan tillsammans med en matsked citronsaft

krydda med lite basilika och svartpeppar

tillsätt en burk krossade tomater

koka upp och låt puttra en stund under omrörning



vill man ha en absolut slät sås kan man köra den hårt i en mixer eller med en mixerstav.



Gör en rejäl laddning på en gång och häll upp på snygga

MinDolmio burkar

sen kan du säga

"i MinDolmio finns bara grönsaker och kryddor - inga tillsatser" ;)

2010-08-16 @ 17:58:06
URL: http://www.enklare.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0