Valborg

Nu kan sommaren komma på ingång och så känns det i luften. Det har blivit en del grillkvällar på sista tiden och mest på elgrillen på ballkången men nu i helgen tog vi även ut utegrillen och satte igång. Härligt när det börjar bli lite småkallt på eftermiddagen så att man kan sitta och värma sig vid grillen. Idag har vi gått en promenad längs ån och vidare till tanneforsvägen där vi tog en fika. Jag har även fått lite färg av att ha suttit på ballkången och läst min nya bok "Bergdorf blondinen". Ikväll blir det kravall - akuten på universitetet för att fira valborgsafton.

Du är saknad

Saknar dig hela tiden
Det är konstigt hur fåglarna kan fortsätta sjunga när du är borta
Det är så konstigt hur allt kan vara såhär och hur allt blev såhär
när jag tänker på att du är borta så får jag tårar i ögonen
Igår hade du namnsdag, men du finns inte här längre



Lovisa Burfitt

Lovisa Burfitt har gjort ett kuddfodral efter att hon vann pris för Årets produkt 2012. Hon står annars för Mademoiselle Oiseau servisen, som de flesta känner igen. Kuddfodralet med detta motiv (som på bilden) säljs på H&M till förmån får Unicef. Kuddfodralen kommer finnas hos H&M home v. 19 och kostar 99kr 25 % går till Unicef. Jag tycker det är väldigt vackert och skulle gärna köpa det, kanske får åka på en shoppingtur till Norrköping då eftersom det bara är Norrköping och Stockholm som har H&M home. Ha en bra onsdag och hitta på något roligt nu!


Ikea

Hej på er!
Idag gick jag upp lite skapligt för att hinna sitta i soffan med min tekopp och vakna med the voice ett tag innan det blir dags för att cykla till skolan. I veckan var jag med Alexandra till Ikea och shoppade lite, bland annat sevetterna för bara 9 kr och den gröna dekorationskvisten vackra som står i hallen. Lite grönt behövs när det ska föreställa vår. Vi var också inne på interiörbutiken där jag köpte hallmattan, vill ha alla inredningsprylar i den butiken!

Snöstorm

Då snöar det igen här utanför och inte lite heller! Fåglarna piper i panik istället för fint kvitter. Än så länge får vi bara titta på bilder av våren och sommaren. Ikväll ska jag gå ut med några vänner och före det blir det plugg och träning. Den här veckans träningsprogram har sett ut såhär: mån - medel jympa, tis - längre promenad med Basse, ons - skivstång/intervall, tors - vilodag, fre - rygg/bål, lör - vila efter utgång, sön - skivstång/intervall. Jag hoppar över att springa ute när vädret ser ut såhär och i gymmet trivs jag inte så bra. Går på övriga pass istället. Kramar! Bilder: Medinan

Vitsippor vid vägkanten

Hej! Nu är jag trött på regnet och även mina små plantor i minidrivväxthuset som vill ha sol. Trots det så har nu efter tre dagar en liten trött gren börjat synas i briketten. Det jag odlar är persilja, gräslök och en blomma som är fin och god att ha i salladen eller i drinken. Jag längtar verkligen tills sommaren och speciellt till tre saker: 1. 14 juni drar Basse och jag till Cypern - Paphos i en vecka. 2. Direkt när vi kommer hem börjar sommarjobbet i resturangen. 3. 10 juli ska vårt lag springa Kahru run som är sex km. Vad ser ni fram emot inför sommaren? Kram!

Inreda

Man kan undra vart solen har tagit vägen den senaste tiden. Riktigt tråkigt idag och jag kommer varva dagen med plugg och serier. Huvudvärken vägrar att släppa så det är bara att försöka ignorera den. Vet någon vart man kan köpa en korktavla? En sådan som man kan sätta upp olika bilder och sånt på med nålar, anslagstavla typ. Jag vill ha en att sätta upp alla bilder på som jag klipper ut på olika rum, pyssel m.m. Om ni inte visste tidigare så har Elgiganden en maskin där man kan framkalla sina bilder från minneskortet. Nu får ni bilder från Inreda.com. Kram!

Bästa fredag

Hej! idag har det verkligen varit en bra dag och den behövdes efter en hård vecka av väntan och berg av litteratur. På förmiddagen var jag i skolan och fick samtidigt reda på att jag fick godkänt på grammatiktentan. Så ***** skönt! Vid tolv kom pappa och Annso och hämtade upp mig, så åkte vi till coop och handlade (skynda för vindruvorna kostar 10 kr). Vi lagade lunch och käkade bakpotatis med bockadilloröra som Basse är bäst på. Sedan har jag framkallat lite bilder som kommer om en vecka och tränat ett pass skivstång/intervall. Nu: filmmys och snacks :D

Stolen

Ofta vill vi förnya och göra om våra möbler och inspiration får du från stolen.nu som har massor med vackra stolar. Alla stolar och bord är svenskt producerade med 1700tals stil, passar även de flesta hemmets stilar tycker jag själv. De säljer inte bara stolar och bord utan även andra möbler som skåp, skrivbord och fotöljer. På bilderna har jag sparat de som jag gillar bäst (stilarna). Möblerna är specialanpassade och det finns ett stort sortiment för offentlig miljö. Det är inte bara möblerna utan hela rummet som möblerna står i som man kan få ideér ifrån och förverkliga!

Deppigt väder

Hoppas ni har haft en bra påsk med god mat, mycket godis och snö. Jag var tvungen att nypa mig i armen när snön föll ner, men det var visst ingen dröm tyvärr. Början på veckan har inte varit bäst här på grund av vädret och varje gång man vaknar på morgonen vill man gosa ner sig under täcket igen. Någon som känner igen sig? Den här veckan bjuder på läsning av kurslitteratur, seminarier i skolan, träning, bakning och lite pyssel. Som vanligt altså ;). Jag ska fixa iordning snygga skolådor genom att klä om dem i papper och så, snyggare förvaring på hyllan. Kramar

Glad påsk! Här är påskbordet uppätet och n...

mms_img26724 (MMS)

Glad påsk! Här är påskbordet uppätet och nästan godiset med. Vi avslutar kvällen i västervik med snabba cash 1 Som ni ser på bilden så pysslade vi igår och målade ägg samt något klister avtryck. Imorgon drar basse och jag till södra vi för att hälsa på hans familj. Ha en bra helg nu!


Vill ha

En sak som jag länge velat ha är en snygg mjölkkanna. En liten som man kan ta fram när det är fika, då slipper man faktiskt problemet med ett vanligt mjölkpaket att man måste springa och ställa in paketet i kylen igen så att mjölken inte blir dålig. Mjölkkannorna här kommer från Frapp och den vita heter Grand Cru mjölkkanna och är från Rosendahl, 219 kr kostar den. Den andra turkosa kannan ingår i serien Italian Tableware från Rice! Porslinet är glaserat och får med tiden en marmorerad yta. Jag gillar den bäst och priset ligger på 149kr.

Tenta

Hej! En vanlig sketen måndag fylld av snö på backen och dessutom helt mörkt ute. Igår påväg hem från affären släpandes på tre matkassar undrade jag om det var nu jorden skulle gå under. Allt blev helt mörkt och hagel studsade mot oss som var stenhårt. Hörde just på tvn att påsken förmodligen ska bli bättre. Idag är det tentaskrivning och träning som gäller och jag är nervös inför provet, den här gången ska det väl gå! På bilden är det ett par filttofflor som jag sydde ihop förra helgen. Ha en bra vintermåndag nu för imorgon är det säkert annat.

RSS 2.0