Luftslottet som sprängdes

Nu sitter jag här med lilla katten Pettson. Annso skulle vara kattvakt tills idag och eftersom Pettson måste ha mat tre gånger om dagen så var det enklast att frakta med honom till pappa. Nu trivs han jätte bra och ligger brevid mig och spinner. Tyvärr är han ganska busig och biter alla men det får han snart vänja sig av med. Han är som en liten bebis haha
Igår såg vi Luftslottet som sprängdes på bio och den var jätte bra, verkligen spännande! Man kan undra hur länge den kommer att gå på bio igentligen, har redan gått i mågra månader och det är fortfarande fullt i bio salongen. Jag tyckte inte alls den var lång dragen men ettan var ändå bäst som på nästan alla filmer. Om en stund ska Pettson åka hem och vi ska till Camilla ikväll och fira nyår. Det kommer bli riktigt kul!
Gott nytt år


Stan idag

Idag blev det stan med Basse, Robban och Annso. är så jätte skönt med sovmorgon nu varje dag på lovet, Ska försöka att börja gå upp lite tidigare så att man inte missar hela dagen. Det är bara på förmiddagen som det är soligt ute typ så då får man passa på. Älskar min nya kamera, hatar bara att ingen bruksanvisning är på svenska.
Vi började idag med att gå in i second hand butiken där jag aldrig har varit förr. Har aldrig gillat att handla begagnat men kolla kan man ju, Kläder och köks saker som tex bestick vill jag helst köpa nytt. Fanns ganska roliga saker ändå. Jag hittade 3 pocket böcker för 5 kr styck och Basse köpte 2 vetenskaps tidningar för 2 kr styck. Lite kan man ju hjälpa rumäniens barn. Det var dagens köp så nu ska jag läsa min nya bok och sedan sova.

Imorgon blir det stan igen kram
(Basse och Annso på stan)



Gamal bild :)

 


Så vart de snart nyår igen då

Hoppas att alla har haft en bra jul och fått någon vettig julklapp. Har just kommit hem från Vimmerby idag, träffat Basses föräldrar och släckt lite. Igår kom Anton förbi till Basse och såg film med oss och sen sov över. Julrea shoppingen i Vimmerby var iaf inte någon höjdare. Söndag då nästan allt är stängt och väldigt utplockat i klädväg. Istället för att lägga pengarna på kläder så käkade vi på Tai fuqing. Jätte gott med nudlar, grönsaker och kyckling. Alex hängde med hem till västervik så ikväll har allt kollat på Saw 5 filmen, riktigt obehaglig med bra!
Så snart nyår och Emelies fördelsedag, kommer bli riktigt klu tror ja. Ska vara hos Emelies syster och käka m.m. Eftersom Emelie fyller 18 så kanske de blir stan och krogen med men får se. Hittade lite rea fynd i Västervik med.

Party dagen

Idag, dagen efter julafton är det ju alltid massa festglada folk i staden så derför så ska jag snart bege mig hem till Chris på lite förfest och sen blir det utgång. Får hoppas att det är lite liv där så att jag inte gått i spö regnet i onödan. Hatar regn! Tänkte först skita i det och gå på bio i stället men det kan man ju göra andra dagar om året. Julafton var riktigt rolig iaf, och alla prickade in dom flesta sakerna på önskelistan. Mest hade jag sett fram emot julskinkan. Jag fick ett halsbands berlock och Christina agulera - by night parfymen av Basse. Sedan fick jag en nessesär, 3 biobiljetter, digital kamera och massa flytta hemifrån saker som jag önskat mig. Jätte snygga glas och tallrikar. Jätte bra med en ny kamera så att jag kan ta extra snygga bilder till bloggen! Imorgon börjar mellandagsrean och då hoppas jag att en as snygg björnborg väska som jag har tittat på jätte länge har gått ner lite i pris. Jag fick present kort på åhlens med och där har dom allt möjligt så ska nog försöka hitta lite kläder!

Puss på er

sötnos Pettson

Annso och jag


Jul klänningen


Julafton

En dag kvar till julafton och hela dagen har vi julbakat och ätit julskinka. sitter nu och kollar på Bingo lottos uppesittar kväll och hoppas på att vinna nån miljon eller en resa kanske. Fick bingo en gång med kom då inte in när vi ringde fan också. Var också på miljon vinsten såklart. Saknar Basse som åkte hem idag för att fira sin födelsedag och jul hemma. Saknar han verkligen nu när jag snart ska sova. Kommer inte att gå..



Du är min kärlek
mitt liv
min bästa vän
vi har alltid kul ihop
du är bäst på att trösta och värma
vi ska alltid stanna hos varandra
min älskade trygghet <3





Vinterdag

Nu är det äntligen snart jul och Basse är 22 bast. Vi kom in med frukost på sängen till honom och sjöng på morgonen. Till fikat på kvällen hade jag gjort ett jätte snyggt glass slott, det var lite ostadigt men tog snabbt slut iaf så antar att det var uppskattat. Han fick kalsånger och ett coolt ölglas. Så jäkla svårt att veta vad man ska köpa. Ikväll ska vi klä granen och plocka fram det årliga godisbordet med olika sorters godis och nötter, vårat snygga pepparkakshus med. Det blir fullt upp med planerna i jul, bara nyår som inte är bestämt än.
Julafton hos mamma, dan efter hos pappa och annandagen hos mormor. ska försöka ta mig vill vimmerby och festa där på kvällen med om jag hinner. är förmodligen helt uppsvullen efter all julmat. Jag ska försöka att ta de lite lungt iaf så att man inte mår så illa efteråt. Idag har det blivit mest chill och varit på stan en sväng för att köpa den sista julklappen (en sak ja kom på i efterhand bara). Basse ska va hemma på jul men kommer till mig på kvällen. kommer bli väldigt tomt här på dagen då utan honom.




Lyckad helg

Helgen har varit jätte kul med polarna. Lite stressigt med alla som fyller år och så.. Har alltid paket ångest för vad jag ska köpa o.s.v men hoppas att det blir bra. Funderar på att börja blogga lite oftare men måste ju han något att skriva om med. På fredagen lagade Annso och Robban jätte god mat, fylld fläskfilé och potatisgratäng. Efter maten så blev det att dra hem till Nilsson och hänga med Emelie*2, David, Jens och Basse. Blev lite tv och dricka, sen blev det att dra vidare till krogen, Morella och Club 9. otroligt nice kväll!
Lördag =en riktig bakis dag. Vaknade sent, gick till corner. Sedan handla lite till Basses födelsedag imorgon!
Jag har lovat att göra ett glass slott. Hur det kommer att se ut vet man inte, Jag har lite planer men får se om det blir rätt. Nu kom vi just hem från Emelie efter att ha spelat x-box hela kvällen. Monopol och NHL. På NHL blir det riktigt jobbigt att göra mål med 4 pers som spelar men det blir även mer action. Imorgon fyller min älskling 22 :D



Grattis gamling ;)


Äntligen snö

Hej alla bloggare, idag har snön öst ner och det går knappt att ta sig fram. Massvis med folk har kört i här med bilen i lilla Västervik. En lastbil som inte kunde komma upp för en backe och folk som knuffar på sina bilar, så kan de va men tur att jag inte var en av dom. Idag har jag gått och lidit med träningsverk sen bodupumpen igår. Fan att de skulle göra så ont i benen, jag blir alltid lika förvånad. Är nog inte van att träna benen så jäkla hårt tror jag. Äntligen är också APU rapporten klar i skolan som jag trodde skulle ta sån jäkla lång tid "rapporten från praktiken.

På eftermiddagen blev det häng med David, Emelie *2, Jens och Basse. Riktigt kul att slira omkring med bilarna nere vid karstorpsgärdet! Blev också att dra en pizza från viktoria. tyvärr verkade den ha väldigt dålig effekt på våra magar.. Måste varit nåt fel på den pizzan altså. Hm..vad blir de ikväll, en kopp med paradise hotel kanske har inte sett de någon gång, eller simpson filmen. Får se vad de blir. Imorgon äntligen fredag iaf :D

Kram


Älskar er gullungar!


Provade nya simhallen

Idag hängde Emelie och Jens med hem och blev utmanade på en NHL match på x-box. Roligt roligt var det, ett tag sen man träffade dom. Jag vann iaf över emelie och sen fick Jens kuk av Annso. Blev nöjda glädjetjut.
Sedan när dom dragit hem drog vi vidare till simhallen. Det var inte särskillt bra efter ombyggnaden från i sommras. Jag tänkte att det kunde vara kul att gå dit och se hur de såg ut eftersom jag bara hört klagande från alla som varit där!
Alla skåp var omgjorda med nytt trä och såg riktigt snyggt ut. Dusharna däremot var inte bra! Skiljeväggarna som var mellan dusharna är borttagna så alla står helt fritt och blottar sig. Det känns också som om dom som sitter i bastun glor på en, inte bra altså. Imorgon innan träningen blir de en kopp kaffe för jag har läst att det ska vara bra innan träning. Kaffe förbättrar uthålligheten och sätter fart på musklerna. Innan maraton lopp dricker dom tydligen en del kaffe

kram och puss, drick mycket kaffe ;)


Party kväll

Idag blev det partykväll med brudarna och David haha "Emelies kille". Kul var det iaf, vi började hemma hos Emelie, snackade skit och söp en del. Sedan blev det Morella där det var helt tomt på folk (vi var nog lite tidiga)
på Palladium senare var det iaf mycket folk och blev en del dans till och med. När vi hade hängt där och snackat med lite folk så gick vi tillbaka till Morella där det var lite mer iaf. Svinkallt så ja förstår om det inte är så mycket folk ute på vintern.
Det svåraste är ju också att veta vad man ska ha på sig då, kan inte diräkt ha klänning då fryser man ihjäl..
hälst vill man gå in med tjock jacka och termobraller men jag skulle inte tro att man känner sig så speciellt sexig då. Tacka vet jag hemma mys kvällar på vintern, Älskar igentligen att gå ut och så men på vintern skulle ja nog föredra hemma fest isåfall.

Kram på er i lucia myset

Lucia

Idag var det lucia på gymnasiet och eftersom jag går i körsång så är det obligatoriskt att vara med. Allt gick jätte bra men var svårt att andas ett tag av all gas från ljusen. Vi körde 4 uppträdanden och det var ungifär två stycken vare gång som höll på att svimma så att dom var tvungna att gå och sätta sig. Så kan det gå.. Årets lucia blev Johanna Månsson och årets stjärngosse blev Tobias petersson. Det ät lite sorgligt att man inte har kvar polarna från förr på samma sätt.
 Johanna och jag var verkligen bästa vänner och när gymniasitiden kom och man hamnade i olika klasser så höll inte vänskapen. Det känns riktigt surt, jag saknar alla fruktansvärt! Alla roliga minnen som  man har med alla dom. Vi sov ofta över hos varandra ett gäng på 7 pers och gjorde ansiktsmasker, såg på skräckfilm och sånt som brudar gör när man har tjej kväll. Kul att träffa dom på lucian och få en kram, dom hade inte långt ifrån tårarna och inte jag heller. Varför ska man bara skita i sånt som var så viktigt..

kram


NHL

Hej idag har det varit väldigt lungt, Jag har slutat på praktiken och ska bara dit på torsdag för att hämta mitt omdömme. Hoppas att det blir bra! Idag har jag julshoppat, är nästan klar nu samtidigt som tomheten på mitt bankkort bara blir större. Basse har köpt julklappar till sig själv (NHL spel). Jag måste erkänna att det är väldigt roligt särskillt när man lyckas göra mål.. Det händer inte jätte ofta men jag äger istället på att tacklas.
Känns riktigt bra nu när jag sitter i köket och och bloggar/lyssnar på julmusik och Basse lagar mat, Idag blir de visst Lövbiff med bea-sås och potatis i ugn mums mums. Känns lite osäkert när man har gömt julklappar i hela rummet så fel person kan lätt öppna fel låda, allt är inslaget men vill inte direkt att någon ska se.

Ha det gött kram


Så vet du att det är jul

Hej på er, jag har funderat på en del tydliga saker för att man ska veta att det är jul. Här kommer listan:
1. Idolfinalisterna finns på nästan alla tidningar i affären
2. Du har ovanligt bra koll på vilket datum det är
3. Byxorna börjar snart spänna i midjan av allt julgodis och julbord
4. Du undrar vart fan snön är
5. Du är totalt pank
6. Du är otroligt sugen på att shoppa (saker till dig själv)
7. Du kommenterar "storlek 38" till polkvännen om du hittar något snyggt på stan

Eftersom jag älskar julgodis så mycket så lägger jag upp receptet på choklad knäck

2dl ljus sirap
2dl visp grädde
2dl strösocker
2 msk kakao
3/4 dl mandel
2 msk smör 

Så gör du:
blanda socker, sirap, kakao och grädde i en kastrull. Koka upp och rör om då och då. Hacka mandeln och stek tills den blir gyllenbrun. rör ner mandeln och smöret i smeten. häll upp i små formar och låt allt stelna.


Afterwork

Tjenare nu har jag varit på Afterwork med dom flesta i klassen, Jätte kul och verkligen skön stämning mellan alla. På Harrys bufè bord fanns det massa goda kycklingar, pizzor, sallader och grillspett mumma !
Alla drack lite olika till maten men för mig blev det rött vin. Det är nog första gången jag är med när hela klassen går ut tror ja. Efter maten blev det att vi satt kvar i typ 4 timmar och bara snackade och drack drinkar, vissa droppade av i efterhand. Det kommer lungt bli fler kvällar inbokade med iaf ett par från klassen.
Idag Är det också lite jul bakning som gäller. Pepparkakor och Pepparkakshus som blir jätte snygga och pimpade med glassyr. Så skönt de blir att bara slappa, dra på en julskina och baka klassiska pepparkakor. :D

kommentera gärna och skriv in era bloggar så ja kan kolla

KrAm






Kan man gå i dom ?

Hej nu har min syster köpt ett par supersnygga skor från Nelly som jag absolut kommer att låna. problemet är bara att jag inte kan gå i dom. Det känns som om man halkar omkring men verkligen världens snyggaste fest sko! Jag blir till och med längre än min pojkvän som jag tror är ca 1.85 cm (vilket är negativt). Haha jag provade och var tvungen att hålla i saker så att jag inte skulle tappa balansen när jag gick. Jag tror verkligen inte att jag är gjord för klackskor tyvärr (iaf inte så höga).
Nu är det bara två dagar kvar på praktiken på Tallbacken. Den här dagen var inte den roligaste och jag tror inte ärligt talat att jag skulle kunna sommarjobba med det. Det finns massor med bra sidor,barnen är roliga, mysiga att ta hand om och visar mycket goda kännslor om dom tycker om mig. Nackdelen är att jag har problem med att hjälpa till med toalett besök, om någon råkar "göra på sig" osv. Kan också bli kallad för typ hora m.m.
Jag har inte bestämt mig än för vilken sida som överväger..

Fortsätt kommentera ! här kommer lite bilder på skorna från Nelly



Julklapps shopping

Igår kväll blev det lite julklapps shopping med Basse och Robban. Jag är iaf klar med Mammas och Annsos julklapp, bara typ hälften kvar nu. Jag har tänkt ut ungifär vad dom andra ska få så bara att köpa de också kvar. Svårast varje år är det att köpa till mormor och morfar som säger att dom redan har allting. Någon upplevelse aktivitet funderar jag på. Basse köpte Ölspelet i julklapp till sig själv, det blir kul att köra nån dag. Jag har ju verkligen inte glömt att Martina ska supas ner! Moahaha
Nästa vecka är sista på praktiken och jag vill inte sluta, kommer sakna alla barn jätte mycket! Linnea kom med förslaget att man kan söka sommarjobb redan nu och det vore ju jätte bra om man fick jobba med nåt som är kul. Igår Fick jag också med Basse på spinning, Väldigt kul att slippa gå själv. såklart hade jag kollat fel på chemat så vi var där en halvtimme förtidigt med det gjorde inte så mycket. Jag tog såklart cykeln brevid fläckten.
Robban har flyttat in i ett gårdshus nu som är jätte gulligt. Jag vill med flytta!


RSS 2.0