Häng med Nilsson

Idag så har verkligen mitt humör varit på topp och dagen började med att träffa Emelie nere på stan. Vi gick runt och kollade lite i affärer med inte köpa nåt för pengarna kommer ju inte förens imorgon :P. Vi tog en glass på Donken vid hamnen och sen gick vi hem till henne för kaffe. Ikväll är vi bortbjudna på mat så det ska nog bli gott gott. Alla håller på att jobba här ute i trädgården nu (karlarna iaf) medans kvinnorna sitter inne och bloggar, det är så livet ska vara.
Igår hade Annso VIP erbjudande på Nelly.com så jag drog hem till henne och beställde ett linne för endast 60 kr. Linnet som även är på bilden, skit snyggt så hoppas det kommer redan nu i veckan. På Tisdag blir det Ullared så får inte "för shoppa" så mycket. Jag kan rekommendera en bok som jag håller på med nu som heter "Veronika bestämmer sig för att dö" och är skriven av Paulo Coelho. Recension kommer när jag läst klart den.

Rensa skräp

Idag har det inte hänt särskilt mycket förutom att jag, Annso och Robert har varit och kollat runt i lite affärer som Karlssons och Rusta. Jag hittade en del "vill ha" saker som en badrums matta som var enkel och rund med som passar bra i ett litet badrum och lite tillbehör som en tvättkorg som var stor bra för bara 99 kr. Jag kanske borde passa på nu när jag får pengar men får se. När vi kom hem igen höll pappa på att rensa upp massor av porslin och gamla saker ur källaren eftersom han ska flytta och jag med. Jag hittade en söt porslins servis, Te muggar och andra glas. Man vill inte ha förmycket skräp heller utan jag tänker bara på vad som verkligen behövs. Jag är även väldigt kräsen så det får inte vara massa använt skräp hehe. Man tjänar på att plocka runt lite och slänga saker, hittade ett armband som är från Mallorca som passar bra med klockan från mormor och halsbandet från Guldfynd.

Midsommar

Jaha då ska man berätta några ord om sin midsommar men det kommer nog bli mest bilder. Vi var altså 16 stycken i farmor Eivors sommarstuga och festade lite. Istället för midsommar mat så grillade vi på kött som alla tog med och till det så hade jag gjort Potatisgratäng, potatissallad, grönsallad och pommes. Såklart också två jordgubbstårtor för vi var ju många så bara att slå på stort. Annso och Emelie plockade också 7 sorters blommor var och lade under kudden så jag undrar om dom drömde om sina blivande män. Det var väldigt roligt iaf och alltid trevligt att lära känna nya människor även om vissa spydde ner lite här och var.. Idag var det inte särskilt roligt att vakna när man tänkte på all disk och städande plus en rejäl baksmälla. Tack alla iaf för en rolig kväll och för att alla hjälpte till att städa upp allt. Nu är det en vecka innan jobbet börjar så ja ska glassa i solen på lysart som har fått besöksrekord iår

Nu ska vi snart åka ut till basses stuga f...

100522_181644 (MMS)

Nu ska vi snart åka ut till basses stuga för att göra iordning inför midsommar. All mat ska lagas och grillar och bord ska ställas fram för 15 pers. Det kommer bli riktigt roligt! Vad ska alla göra på midsommar då? Kramar annika


Introduktion

Gud så segt det har varit idag på Introduktionen inför jobbet om massor av delegeringar, medicinering och hygien information. Nu vet jag iaf en hel del kan jag säga, och det roligaste på hela kursen var när jag blev upphängd i en lift hehe. Man har verkligen ingen kontroll och blir tvingad att lita på massor av människor man inte ens känner.. Stackars gamlingarna, jag hoppas att jag dör innan jag hamnar på hem. Dom blir så jäkla utelämnade hela tiden även fast det såklart finna massor av gulliga sköterskor som tar bra hand om dom. Läskigt att bli gammal iaf. Mitt nya favorit band måste vara "Metric" för jag har inte hört en ända dålig låt med dom än! Om vi återgår till dagen så har jag smällt i mig pizza så är äckligt mätt och slutar aldrig vara törstig. Känner för att dra ner en vattenslang med Loka i halsen och bara ösa på flera liter. Sedan satt iaf Annso, Robban, Basse och jag i hamnen och njöt av solen, Vilken dag! :D

Måndag

Idag kära läsare så har jag varit i Gamleby och fått en massa information om sommarjobbet. Det var ganska tråkigt att bara sitta där och lyssna men lärorikt med, gud så mycket papper som måste fyllas i och skrivas på. Jag tror att det här var fjärde gången som jag skrev på tystnadsplikt pappret (suck). När vi fick 20 min rast så pratades det bara och bröllopet i lördags som jag är så trött på. Blev trött innan det ens hade varit men nu är det ju över iaf.
Några smarta tips att få bort finnar läste jag om i Cosmopolitan och det funkade innan studenten med hehe alltid bra med tips: ät mycket broccoli och B vitamin, Lägg tandkräm på blemman innan du ska sova, låt en punktbehandlade produkt som innehåller svavel och zinkoxid fixa jobbet och använd en concealer på din "prick" med lite puder över. Nu ska ni få se en del av student presenterna som jag fick i fredags.

Lördag

Anton och Malin stannade kvar ett bra tag på lördag med vilket var jätte kul och det var jätte bra väder ute! Vi började dagen med frukost på Altanen i solen och vi åt upp lite av resterna av den goda salladen som innehöll Rocola sallad, riven morot, soltorkade tomater, pasta och oliver. Jag gick även igenom alla presenter och det var massor av inflyttnings saker så nu kommer det att bli jätte snyggt i mitt blivande hem. Men jag kommer nog sakna min sommarstad iaf.. Vi hamnade nere på Zahara och tog en fika i solen vid hamnen och någon kille som sjöng i en högtalare sjöng så falskt man bara kan hehe. Vi spelade även mini golf i stadsparken och 18 banor är väldigt mycket men det brukar ändå bara bli två gånger per år högst på samma bana. Basse vann, Anton tvåa, Malin trea och sist kom jag. Vi år middag på Gusto när vi ändå var på stan och karlarna bjöd wii. Älskar min bunny.

Student 2010

Bilden är tagen av Annso
Vår heta apbur i kortegen
Snyggingarna Emelie och emelie


Fy fan vad vi är bra!!

Det börjar allt bli ganska spännande nu, idag i skolan hade vi endast en utedag och imorgon är vi till och med lediga. Igår var nästan alla i klassen hos Sabine och började festa lite och lyssnade på sköna sommar låtar. Idag ska vi sätta upp lite partytält hemma och så måste jag nog städa lite.. Det ser ut som skit särskilt på rummet så försäkerhetens skull ifall någon gäst får för sig att gå husesyn så måste jag ju städa. Jag har några bra städtips här:
Städa två gånger i veckan i en halvtimme endast på morgonen innan skolan så slipper du när man är som tröttast på eftermiddagen. Skaffa lite snygga filtar som ser bra ut och även så är det jätte härligt att krypa upp i soffan med en framför tvn. Skaffa massa korgar som man kan ställa i en hylla och lägg ner skräpet där, rensa kan man göra någon gång när man har tråkigt. Sista tipset är att bädda sängen rent med sängkläder som doftar gott och är snygga!

Tre dagar tills studenten!

Alla i min närhet har gott omkring och bara prasslat idag och jag får inte veta nåt.. Basse var hemma och var sjuk men så när jag kom hem från skolan så var han tydligen nere på stan. Jag är så nervös och förväntansfull och vill bara springa och leta igenom hela huset eller muta Annso med mina Scons så att hon berättar nåt, Är så jobbigt att vara den som inte vet någonting. Nu är alla sommarskorna framtagna från garderoben (nästan iaf) och bara för det använde jag svarta pumps idag vilket inte var så smart. Mina hälar är fulla av vätskefyllda blåsor som spricker och äcklar sig, ändå har jag bara gått till skolan idag med dom. Helt sjukt hur ska detta gå med klackar på studenten..
Nyss så fick jag mitt Oriflame paket! Det är så kul att få hem något även om jag beställt det till mig själv och andra. Nu har jag massa bra nya produkter att använda. Ni får även se en bild på lägenheten från utsidan idag.

Hej bloggen, idag så blir det en lagom sla...

100529_001019 (MMS)

Hej bloggen, idag så blir det en lagom slapp dag med en lektion och fika hos annso på rabarberpaj. Senare ska vi åka och kolla på en 120 säng som vi ev ska köpa. Detta är första gången jag mobil bloggar så hoppas det blir bra. Ha en bra dag alla gulliga läsare seya:-)


Alice i underlandet

Ikväll har vi sett på Alice i underlandet och jag vet att jag är typ sist med att se den men ändå. Jag har hört av många att det ska vara dålig och lite barnslig men jag måste erkänna att jag gillade den. Inte direkt bästa filmen jag sett på långa vägar men helt okej och den blev inte heller långtråkig att se som jag kanske hade förväntat mig när jag pratat med en del andra som sett den. är den från 11 år? jag tror det och 11åringar idag är ju så "lill gamla" till sättet så jag förstår att den inte är direkt läskig. Jag tycker däremot att det är lite för mycket prat om halshuggningar för en 11åring. Imorgon ska jag komma igång med mobil bloggandet också så att jag kan lägga upp minst ett inlägg om dagen iaf istället för varannan som det har blivit på sista tiden. Idag i linköping åkte vi förbi och tittade längtansfullt mot snart våran lägenhet. Jag har en mobil bild som förmodligen kommer upp imorgon på fasaden av lägenheten.

Linköping idag

Idag bär det av för fest i Linköping och det ska bli riktigt kul! Först skulle det bara vara Anton, Malin och vi som skulle ut men nu verkar det bli några till. Fler desto roligare som det heter och för min del blir det kiwi jordgubbs cider som gäller för kvällen. Vi ska laga någon god mat också så får se vad det blir. Jag är så trött på snabbmat nu altså!
Igår var vi hela gänget här hemma på pappas Slip naxos sommarfest som var väldigt rolig och det bjöds på grillbufé och live musik från 50 - 80 tal och många dansade. Nästan det roligaste var att kolla in allas dansstilar som var lite special haha. Vi gick också en tipspromenad och utslags frågan var att gissa hur många godis bilar det var i en burk, under kvällen så minskade mystiskt godisbilarna i burken hm.. Nu sitter jag och lyssnar på olika soundtracks från Emelies (http://xXForGiveXx.blogg.se) och min älsklings film Dear John! Bästa filmen någonsin!

H&M

Jag har blivit så kär i mycket kläder och inredningsprylar från H&M just nu, jag kollade en massa häromdagen när jag ändå beställde ett linne. Till den avslappnade stilen i sommar så passar det bra med tygskor (sneakers) som ändå inte är så tjocka, fötterna måste ju kunna andas på sommaren. Jag skulle verkligen behöva införskaffa mig ett par i någon snygg färg för just nu har jag bara ett par slitna chip monday som är gamla. Man måste ju köpa nytt ibland..
Jag kan rekommendera att blanda silver och guld smycken i sommar så att det glänser extra mycket. varför ska man bara ha det ena eller det andra egentligen? Lika bra att blanda om till en smyckande och glittrig sommar och glömma allt regn. Problemet som jag har är att jag inte vet vart jag ska göra av alla smycken, jag har redan en smyckes hylla med massa krokar m.m och så ligger dom i askar. men resten då? Ge mig gärna lite tips är ni snälla!

Barnvakt

Igår natt så skickade Emelie ett mess till mig om att Nilsson låg på sjukhus så idag har vi varit och hälsar på henne. Hon hade tagit ryggmärgsprov för att kolla om hon fått Borelia men det hade hon som tur inte. Hon blev inlagd framförallt för biverkningarna av sprutan som man kunde få. Vi satt där ganska länge och drack kaffe och snackade och hon såg ganska eländig ut med dropp och nerbäddad. Idag fick hon iaf komma hem igen så hoppas hon kommer till skolan imorgon så att man får höra lite mera om hur allt är nu. Kul när det bara är en vecka innan studenten.
Nu på kvällen så har Emelie och jag varit barnvakt åt Engla (Emelies syrras barn) så vi har målat med kritor, hoppat i Camillas säng och gjort kullerbyttor m.m. Men nu sover ungen iaf, gud vilken energi men det har väl alla treåringar. Emelie och jag sitter här ute och viskar och käkar chips. Ser på Elisabethtown med Orlando Blom som verkar bra.

Oriflame

Nu har jag gjort min nya beställning till Oriflame och för min del blev det ett par solbrillor och så fick jag extra pris på några produkter som jag inte kunde motstå. Det blev en body creme, shampo och ansiktsmast på tub och allt var med tropical frute doft så jag hoppas att det luktar riktigt gott nu, jag har inte hunnit använda den jag köpte innan men får ta och göra det någon dag. Har fullt upp med min body shimmer creme som jag fick gratis sist och den är jag väldigt nöjd med. En del skimmer krämer kan ju vara så jobbigt glittrande men den här är perfekt.
Idag så har jag bara haft Idrott och Svenska, var mest betyg snack och fika med en massa kakor (i svenskan då), vi kan ju inte käka kokor på idrotten :P Roligt var det iaf och vi vann frågesporten Fannie, Emelie och jag. Efter skolan hängde jag med Emelie hem ett tag och så gick vi bort till Annso för kaffe. Gud jag kommer sakna våran kaffe stund.

Student snack

Idag har jag varit i Gamleby och pratat tider om mitt sommarjobb på Erneborgs hemtjänst. Jag ska börja den 5 juli och håller på i 4 veckor, Det verkar ganska roligt bara att det blir lite svårt att hitta i alla små hålor runt Gamleby. Jobbet kommer att gå ut på att åka hem till gamlingar och städa, duscha, gå promenader och vara social med dom.
jag måste berätta också att Basse förra veckan kom hem tidigare än väntat från jobbet vilket jag inte visste om och bjöd med mig till Gusto. Mycket godare än soppan vi egentligen skulle äta den dagen, min underbara älskling är så söt. När han blir ledig nu i sommar så börjar jag istället att jobba typ samtidigt så får göra det bästa av sommaren.
Nu ikväll så samlades vi hos mamma och bestämde allt för studenten med mat och dryck m.m. Nu blir det chill vid datorn, stort grattis till Annso och Robert som förlovade sig idag med! Ni är så söta ihop nu och föralltid woho för er;)

Fisketur

Så jäkla skön helg, ja nästan hela veckan! Äntligen har man kunnat ligga i solen och fått lite färg och framför allt kunna sitta ute och äta. Den här veckan har vi tagit en springtur ute, men det blev bara en bit sedan gick vi och var ute iaf 1,5 timme och motionerade. Ganska bra start på träningssommaren även om det blir väldigt hett av att springa. Både fredag och lördag har vi varit ute och fiskat på Händelöp som är ett hyfsat fiske ställe. Robert fick en jätte gädda igår och det är riktigt synd att jag inte har bild på den. Annso kommer säkert att lägga upp den så ni får kolla där. Jag känner mig helt trött även fast klockan bara är  22, man blir riktigt slö av att ligga i solen som vi gjorde en hel del ute på altanen i morse. Inatt sov Emelie, Annso och Robert över i dubbelsängen i rummet bredvid. Så mysigt hade dom säkert medans ja fick gå in till min snarkande älsklings gris ;) 2 veckor tills studenten nu aaaaaahh


Vem skulle inte vilja?

Hej alla kära bloggläsare! så kul att de går uppåt för min lilla blogg, det gör så att det blir mycket roligare att skriva!
Vem skulle inte vilja göra såhär ibland på sin pojkvän?
Lite rolig bild som togs när jag skulle klistra på nya dagslappar på p-piller askarna hehe. Roligt kan man ha ibland eller ofta för nu dom senaste dagarna har jag varit extra glad.. Jag träffade en gammal kompis på stan som jag inte pratat med på jätte länge, gud vad mycket man har missat om varandra under tiden som går och man kan önska att någon tar upp kontakten igen. Jag fick också VG i Svenska idag, som jag har pluggat och verkligen viljat ha det betyget! Eftersom jag inte är den bästa i skolan så gäller det att ligga i som attan för att lyckas. Idag är det också otroligt soligt väder så vem blir inte glad för det? Jag blir ännu gladare om Basse sover hemma ikväll..

Både hiss och diss

Idag ska jag både hissa och dissa Robert faktiskt, det är inte många som blir både hyllade och sparkade i arslet samma dag xD. Jag ska börja med att dissa Robert för att han lade upp en diss till mig på Facebook och skrattade åt mig för att jag råkade göra bort mig lite igår hehe. Så fort jag kom hem så möttes ja av ett hånskratt och det är lite speciellt för det börjar som ett vanligt skratt och övergår sedan till ett ylande. Hoppas ingen lästa hans kommentar.
Hissen går också till Robert eftersom jag hade bråttom till en arbetsintervju och han skulle visa mig vägen dit, vi hade 5 min på oss att hoppa in i bilen. På 2 min dushade han, på 2 min hann hann att springa och klä på sig och fixa håret med styling kräm. Den sista min tog han på sig skorna och sprang flåsande ut till bilen. Helt otroligt måste jag säga, där har ni en man flickor! man kanske skulle börja skynda på lite själv så slipper man tjatet..

RSS 2.0