Pilaffris

Här behöver du:
1 msk smör
2 msk finhackad lök (frivilligt)
1 dl ris och 2dl vatten för två personer
en grönsaksbuljong tärning
Persilja och en pressad vitlöksklyfta
salt

Fräs löken i smöret, rör ner riset och blanda om så att kornen blir lite glansiga.
Häll i buljong i vattnet och låt det koka upp. Koka sedan risen i 18 - 25 min ca.
Blanda sedan i persilja, vitlök och salt och innan serveringen klicka då i smöret och blanda runt.
OBS Ett gott tips som jag gjorde sist är att pressa citron saft i riset, ungefär en halv citron för att smaken ska bli god!

Kommentarer
Postat av: Emelie

hehe du e en sötis :)

Älskar dig med :D

2010-10-11 @ 16:13:36
URL: http://xxforgivexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0